Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Είσαι εκπαιδευτικός; Ώρα για νέο tablet!

Περίληψη: Η Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ είναι εδώ! Ανακάλυψε κορυφαίες προτάσεις σε επιδοτούμενα tablet και ανέβασε επίπεδο τα μαθήματά σου!

Η Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ ξεκίνησε. Η νέα δράση των Υπουργείων Παιδείας, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης δίνει τώρα τη δυνατότητα και στους εκπαιδευτικούς να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό αγοράζοντας νέο desktop, laptop ή tablet.

Αν είσαι εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ανήκεις στους δικαιούχους του προγράμματος, μπορείς να εξαργυρώσεις το voucher των 200 ευρώ για τις αγορές σου. Το Public, είναι και τη φετινή χρονιά ο ιδανικός προορισμός για να προμηθευτείς νέο tablet και να κάνεις τη διδασκαλία ευκολότερη για σένα και πιο ενδιαφέρουσα για τους μαθητές σου.

Εκτός από τους σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, τα tablets κερδίζουν τα τελευταία χρόνια όλο και μεγαλύτερη απήχηση μεταξύ των εκπαιδευτικών παγκοσμίως. Τα tablets τελευταίας τεχνολογίας, εκτός από εντυπωσιακό design και εξαιρετική φορητότητα, μπορούν να εκτελούν χωρίς κανένα πρόβλημα τις περισσότερες από τις εργασίες που χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση. Το μικρό βάρος ενός tablet το καθιστά ένα ιδανικό εργαλείο για την τάξη σου ενώ με τα απαραίτητα gadget και αξεσουάρ, μετατρέπονται σε μια ολοκληρωμένη all-in-one λύση. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι παρουσιάσεις, οι σημειώσεις και συνολικά το εκπαιδευτικό υλικό που χρειάζεσαι μπορεί να οργανωθούν απευθείας από την οθόνη ενός tablet! Εξαργυρώνοντας την ειδική επιταγή των 200 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις προηγμένα tablets, ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες των μαθημάτων σου. Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις.

Tablet για εκπαιδευτικούς: Lenovo M10 

Ξεκινάμε με το Lenovo M10. O τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 429 με χρονισμό στα 1.8 GHz και η 2GB RAM προσφέρουν άνετο multitasking για τις εργασίες σου χωρίς κολλήματα. Το tablet της Lenovo διαθέτει επίσης οθόνη 10.1 ιντσών IPS HD ώστε να απολαμβάνεις ζωντανά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια ξεκούραστα. Μέσω της τεχνολογίας Amazon Alexa μπορείς να συνδέσεις το tablet με άλλες smart συσκευές, ενώ με τη μπαταρία χωρητικότητας 4850 mAh δε θα σε απασχολήσει ξανά η φόρτιση.

Tablet για εκπαιδευτικούς: Samsung Galaxy Tab A8

Συνεχίζουμε με το Samsung Galaxy Tab A8. Όπως όλα τα tablets της Samsung έτσι και το Galaxy Tab A8, ξεχωρίζει για τον κομψό του σχεδιασμό και τις εξαιρετικές του λειτουργίες. Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής Tiger T618 με συχνότητα στα 2GHz και 3GB RAM προσφέρει εντυπωσιακή απόκριση για να αξιοποιείς όλες τις εφαρμογές στο έπακρο. Παράλληλα, με τα 32GB αποθηκευτικού χώρου μπορείς να αποθηκεύσεις όλας τα apps και τα multimedia αρχεία που χρειάζεσαι για το μάθημα σου. Το Samsung Galaxy Tab A8, φέρει επίσης ευρεία οθόνη 10,5 ιντσών και μπαταρία χωρητικότητας που φτάνει τα 7040mAh με 15W Fast Charging.

psifiaki-merimna-2-tablet-01

Tablet για εκπαιδευτικούς: Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις και περισσότερα χρήσιμα features ρίξε μια ματιά και στο Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Ο σχεδιασμός του Galaxy Tab S6 Lite είναι… κομμένος και ραμμένος για τους εκπαιδευτικούς που χρειάζονται έναν αξιόπιστο «βοηθό». Φορητότητα, αισθητική, και maximum επιδόσεις συνδυάζονται εδώ χωρίς εκπτώσεις. Με οθόνη 10,4 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9611, μνήμη RAM 4GB και 64GB αποθηκευτικού χώρου, το Galaxy Tab S6 Lite «κοιτάει στα μάτια» ακόμα και ισχυρά laptops. Αυτό που κλέβει όμως την παράσταση είναι το S Pen. Η φυσική λαβή, η υψηλή απόκριση και η εντυπωσιακή ευαισθησία πίεσης του S Pen κάνει τη λήψη σημειώσεων ρεαλιστικότερη και ευκολότερη από ποτέ.

Tablet για εκπαιδευτικούς: iPad Air

Αν θέλεις να προσφέρεις στους μαθητές σου μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης με βάση την τεχνολογία, τότε χρειάζεσαι τον καλύτερο δυνατό «σύμμαχο». Ο οποίος και δεν είναι άλλος από την Apple. Τα iPad και τα Mac είναι η νο. 1 επιλογή των εκπαιδευτικών παγκοσμίως για την υποστήριξη του έργου τους. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Η Apple παραδοσιακά πρωτοστατεί στην υποστήριξη των εκπαιδευτικών σχεδιάζοντας συσκευές που αναγνωρίζουν τη σημασία – και τη δυσκολία - της διδασκαλίας. Εξαργυρώνοντας την επιταγή των 200 ευρώ μπορείς να αξιοποιήσεις όλες τις πρωτοποριακές δυνατότητες που προσφέρει ένα iPad τελευταίας γενιάς, όπως το iPad Air. Από τον πανίσχυρο επεξεργαστή A14 Bionic και την καθηλωτική Liquid Display οθόνη 10,9 ιντσών, μέχρι την ασύγκριτη γκάμα εφαρμογών του App Store, τα iPad είναι το ιδανικό εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς που έχουν το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον.

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: 70+ επιδοτούμενα tablet!

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία tablets που μπορείς να αποκτήσεις μέσω του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ. Μέσω της πρωτοβουλίας μπορείς να εξαργυρώσεις την ειδική επιταγή και να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερα από 70 επιδοτούμενα tablets. Για ακόμα περισσότερες προτάσεις σε tablet, desktop και laptop μπορείς να επισκεφθείς τα καταστήματα Public και το Public.gr και να μεταμορφώσεις την εμπειρία της εκπαίδευσης στην τάξη σου. Εδώ, μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες για τη δράση Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ (όροι, δικαιούχοι, αιτήσεις κλπ), ώστε να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της τηλεκπαίδευσης και να κάνεις πιο αποδοτική τη διδασκαλία εντός και εκτός της τάξης.

Καλές αγορές!

Η Δράση Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.