Γιορτή του Πατέρα 2023: Ψαγμένες ιδέες για δώρα στον μπαμπά!

Περίληψη: Η Γιορτή του Πατέρα 2023 είναι εδώ και πρέπει να την τιμήσουμε δεόντως. Ο μπαμπάς έχει τις δικές του προτιμήσεις και εμείς βρήκαμε το πιο cool δώρα!

Τον Μάιο την τιμητική της είχε η μητέρα, αλλά τον Ιούνιο έχει ο μπαμπάς τη γιορτή του! Άρα δεν πρέπει να τον αφήσουμε παραπονεμένο! Θα πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για τη Γιορτή του Πατέρα λοιπόν, έτσι ώστε να βρεις ένα δώρο για τον μπαμπά σου το οποίο θα εκτιμήσει. Μην ανησυχείς όμως! Αφιερώσαμε εμείς τον χρόνο για να σου δώσουμε ιδέες και να σου προτείνουμε δώρα για τον μπαμπά, κάποιο από τα οποία σίγουρα θα του αρέσει και θα ταιριάζει με τα χόμπι και τις προτιμήσεις του.

Πότε είναι η Γιορτή του Πατέρα το 2023;

Η Γιορτή του Πατέρα είναι κινητή γιορτή, επομένως δεν είναι συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή κάθε Ιουνίου. Επομένως, φέτος η ημερομηνία πέφτει στις 18 Ιουνίου!

Ιδέα για Father's Day #1 : Βιβλία για μπαμπάδες που διαβάζουν!

Γιατί είναι ψαγμένο:

  • Ευκαιρία για bonding μεταξύ πατέρα/παιδιών
  • Βλέπεις τα πράγματα με άλλη οπτική

Το βιβλίο είναι ένα από τα «στανταράκια», πολλοί μπαμπάδες διαβάζουν, επομένως κανένας δεν λάθεψε ποτέ κάνοντας δώρο βιβλίο. Αλλά όχι όποιο κι όποιο βιβλίο! Το «Μια Οδύσσεια» του Ντάνιελ Μέντελσον διηγείται την ιστορία ενός πατέρα και ενός γιού, στα ίχνη του θρυλικού Οδυσσέα! Για γιους και κόρες μικρότερης ηλικίας, το «Ο μπαμπάς μου» θα δώσει την ευκαιρία για bonding μεταξύ πατέρα και παιδιού. Αλλά για μπαμπάδες με το βλέμμα στο μέλλον, το «The Future of Geography» θα του δώσει μια άλλη οπτική στο μέλλον της ανθρωπότητας. Τέλος, για μπαμπάδες που δεν αρκούνται στην πολιτική αλλά βλέπουν πολύ μπροστά στο μέλλον, η deluxe έκδοση του «Dune» του Frank Herbert θα του δώσει την ευκαιρία να διαβάσει το βιβλίο, λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας!

Ιδέα για Father's Day #2 : Smartphone ή smartwatch για tech μπαμπά

Γιατί είναι ψαγμένο:

  • Οι σύγχρονοι μπαμπάδες είναι techies
  • Το smartwatch βελτιώνει την υγεία και την ευεξία

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Ο μπαμπάς που το 'χει με την τεχνολογία θέλει smart συσκευές για δώρο. Πρώτο και καλύτερο, το smartphone, το οποίο είναι εκ των ων ουκ άνευ! Όπως και το Samsung Galaxy A54 το οποίο είναι κορυφή στην κατηγορία του! Αλλά μπορεί να θέλει κάτι ακόμη πιο προχωρημένο, στην οποία περίπτωση πάμε σε ένα smartwatch. Και τι καλύτερο από το κορυφαίο Samsung Galaxy Watch5 Pro, το οποίο ενσωματώνει την κορυφή της τεχνολογίας και έρχεται με δυνατότητες που απλά δεν υπάρχουν, για να έχει και στο χέρι του τεχνολογία αιχμής!

Ιδέα για Father's Day #3 : Κονσόλα για gamer μπαμπάδες

Γιατί είναι ψαγμένο:

  • Αποκλείεται να το περιμένει – θα τον εκπλήξεις σίγουρα!
  • Ευκαιρία να περάσετε χρόνο μαζί παίζοντας multiplayer παιχνίδια

Το gaming δεν είναι κάτι που απευθύνεται (μόνο) σε μικρές ηλικίες. Ο μπαμπάς μπορεί χαλαρά να λιώνει παίζοντας Warcraft, Assassins' Creed, ή ακόμη και Need for Speed. Για τον μπαμπά που κρύβει έναν gamer μέσα του, το Sony PlayStation 5 είναι ένα δώρο το οποίο θα τον ενθουσιάσει αλλά και το οποίο μπορεί να κάνει τρελό bonding, μιας και μπορεί να παίξει μαζί με τα παιδιά! Ένα διπλό στο FIFA 23 θα σε φέρει πολύ κοντά με τον μπαμπά σου!

Ιδέα για Father's Day #4 : Μπαμπάς φαν της φωτογραφίας

Γιατί είναι ψαγμένο:

  • Ευκαιρία να εισάγεις τον μπαμπά σε ένα νέο χόμπι
  • Γιατί θα κρατήσει τις σημαντικότερες αναμνήσεις πάντα ζωντανές

Για όλους τους μπαμπάδες που βγάζουν φωτογραφίες, τώρα ήρθε η ώρα να τους κάνεις ένα δώρο και να τους φέρεις στο μέλλον! Και το μέλλον της φωτογραφίας είναι οι μηχανές mirrorless, οι οποίες αποτελούν την εξέλιξη των εντυπωσιακών DSLR του κοντινού παρελθόντος! Κάνε δώρο μια Canon EOS M200 και δείξε στον μπαμπά σου το ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάει την τεράστια DSLR για να βγάζει άψογες φωτογραφίες, με δυνατότητες που δεν μπορούσε να φανταστεί!

Ιδέα για Father's Day #5 : Action cam για μπαμπά… extreme!

Γιατί είναι ψαγμένο:

  • Γιατί αντέχει σχεδόν παντού οπότε απαθανατίζει κάθε στιγμή
  • Είναι το καλύτερο δώρο για καλοκαίρι

Τα extreme sports είναι το χόμπι πολλών ανθρώπων και δεν χρειάζεται να είσαι ο Ράμπο, ούτε… πεζοναύτης. Είτε μιλάμε για απλό τρέξιμο στο βουνό, είτε για θαλάσσια σπορ, ο μπαμπάς των extreme sports θέλει και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Λοιπόν, η action cam είναι ιδανική για να απαθανατίζει τις extreme επιδόσεις του, κι εμείς σου έχουμε την καλύτερη! Η GoPro Hero11 είναι η κορυφή στην τεχνολογία των action cams και μπορεί να πάει εκεί που όλες οι άλλες σταματούν, από την κορυφή του βουνού μέχρι και τα βάθη της θάλασσας!

Ιδέα για Father's Day #6 : Δώρο για fit μπαμπάδες!

Γιατί είναι ψαγμένο:

  • Τον γλιτώνεις από συνδρομή στο γυμναστήριο
  • Βελτιώνει την υγεία

Η γυμναστική κάνει καλό σε όλους, όμως δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα ούτε για κάτι απλό, όπως το να βγούμε για τρέξιμο. Λοιπόν, όταν… ο μπαμπάς δεν πάει στο γυμναστήριο, έρχεται το γυμναστήριο στον μπαμπά! Για παράδειγμα, δες έναν ηλεκτρικό διάδρομο γυμναστικής για να μπορεί ο μπαμπάς σου να γράφει χιλιόμετρα ακόμη και στο σαλόνι, βλέποντας τηλεόραση! Ή έστω ένα στατικό ποδήλατο, γιατί όλοι μας πρέπει να φροντίζουμε για την υγεία του καρδιαγγειακού μας συστήματος!

Ιδέα για Father's Day #7 : Βινύλιο για μπαμπά με… μουσική παιδεία!

Γιατί είναι ψαγμένο:

  • Η ποιότητα ήχου του βινυλίου δεν συγκρίνεται με τίποτα
  • Γιατί θα μεγαλώσεις κι άλλο την συλλογή του από βινύλια

Όλοι γνωρίζουν καλά πως μπορεί ο ψηφιακός ήχος να έχει την απόλυτη πιστότητα, όμως μόνο το βινύλιο μπορεί να σου δώσει αυτόν τον ζεστό ήχο και να σε κάνει να ταξιδέψεις με τη μουσική. Ο αναλογικός ήχος έχει κάνει μεγάλο come-back και πλέον υπάρχουν διαθέσιμα βινύλια σε κορυφαίες εκδόσεις, όπως και ποιοτικά πικάπ για να μπορείς να τα συνδέσεις με το ηχοσύστημά σου και να ακούσεις! Όπως το Audio-Technica το οποίο θα ταξιδέψει τον μπαμπά στην εποχή που αγόραζε δίσκους! Συνδύασέ το με την αποκλειστική έκδοση του Memento Mori των Depeche Mode και μόλις έφτιαξες το τέλειο πακέτο δώρου για τη Γιορτή του Πατέρα φέτος!

Ιδέα για Father's Day #8 : Manscaping για πολύ cool μπαμπά!

Γιατί είναι ψαγμένο:

  • Όλο και περισσότεροι μπαμπάδες αφήνουν γένια
  • Επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι

Το ξύρισμα και η φροντίδα της γενειάδας είναι πλέον must. Κάνοντας ένα τέτοιο δώρο στον μπαμπά σου μπορείς να τον ενημερώσεις πως, πλέον, είναι cool το γένι τριών ημερών! Μια ξυριστική μηχανή όπως η Braun Series 9 Pro ή η Philips MultiGroom Series 7000 είναι ό,τι πρέπει για να βάλεις τον μπαμπά σου στο νόημα!

Ακόμα δεν βρήκες δώρο; Δώσε Public Gift card!

Για όλες τις δύσκολες περιπτώσεις, όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, τότε η μόνη λύση είναι να αφήσεις τον μπαμπά να διαλέξει μόνος του! Πάρ' του μια Public Gift Card και και πήγαινέ τον μια βόλτα μέχρι το πλησιέστερο κατάστημά μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει κάτι που να του αρέσει!

Βρες μοναδικά δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα, μόνο στα Public!

Ε ναι, δεν γίνεται να μη βρεις το τέλειο δώρο στα Public! Έχουμε τα πάντα! Είτε ο μπαμπάς σου είναι bookworm, είτε μουσικόφιλος, είτε της πληροφορικής και της τεχνολογίας, είτε της μαγειρικής, είτε του DIY, είτε… οτιδήποτε! Από ένα κομψό στιλό μέχρι… έναν ψυγειοκαταψύκτη, μπες στο Public.gr και θα βρεις τέλειες ιδέες για δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα!