Black Friday 2023: Οδηγός αγοράς του καλύτερου smartwatch σε προσφορά!

Περίληψη: Στη Black Friday 2023 η τεχνολογία θα έχει για ακόμα μία χρονιά την τιμητική της! Ανακάλυψε τι παίζει σε smartwatch και πώς θα πετύχεις το καλύτερο deal!

Η αγαπημένη shopping μέρα της χρονιάς πλησιάζει, κι ας μην το καταλάβαμε πότε πέρασε ο καιρός. Όχι, δεν θυμάσαι λάθος. Στο τέλος Νοεμβρίου είναι η Μαύρη Παρασκευή. Αλλά εμείς φέρνουμε τη Black Friday 2023 από τον Οκτώβριο και έχουμε deals σε όλες τις κατηγορίες, από τις μεγάλες οικιακές συσκευές μέχρι τα βιβλία. Με τα προϊόντα τεχνολογίας να είναι πάντα στο επίκεντρο της Μπλακ Φράιντει, σήμερα θα επικεντρωθούμε σε smartwatch, αναλύοντας τους τρόπους για να βγεις κερδισμένος φέτος και παρουσιάζοντας τα σημαντικότερα brands.

Βήμα 1: Για smart…watch αγορές, θέλεις Black Friday λίστα

Ό,τι προϊόν κι αν έχεις βάλει στο μάτι για τη φετινή Black Friday, ο πρώτος κανόνας για να βγεις κερδισμένος είναι να φτιάξεις λίστα με όσα θες να αποκτήσεις. Από τώρα και μέχρι τη Black Friday θα δεις πάρα πολλές εκπτώσεις σε χιλιάδες προϊόντα. Με τόσες πολλές επιλογές μπορεί να «πελαγώσεις». Έχοντας μία λίστα με smartwatch (και άλλες συσκευές) που καλύπτουν τις ανάγκες σου, όμως, μπορείς εύκολα να περιορίσεις τις επιλογές σου και να πας στοχευμένα να επιλέξεις. Η προετοιμασία για Black Friday 2023 λοιπόν ξεκινά από τη λίστα. Μην βάλεις μόνο ένα μοντέλο από κάθε κατηγορία που σε ενδιαφέρει. Πρόσθεσε 2-3 εναλλακτικές σε smartwatches, για παράδειγμα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι η βασική σου επιλογή θα είναι διαθέσιμη σε Black Friday προσφορά.

Βήμα 2: Τα smartwatch χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν

Δεν υπάρχει ένα μοντέλο που να απευθύνεται σε όλους. Γι’ αυτό πρέπει να επιλέξεις με βάση τα χαρακτηριστικά που έχουν σημασία για εσένα. Αν η άθληση και η παρακολούθηση της υγείας είναι αυτό που σε ενδιαφέρει πάνω από όλα, τότε επίλεξε ένα smartwatch με GPS, πολλούς αισθητήρες και πολλά προεγκατεστημένα προγράμματα ασκήσεων. Αν θες απλά μία όμορφη εμφάνιση με εύκολη διασύνδεση με το κινητό για να βλέπεις ειδοποιήσεις και να καταγράφεις καθημερινές δραστηριότητες, τότε δώσε βάση στις διαστάσεις και στο design, για να ταιριάζει σωστά στον καρπό σου. Σημαντική είναι επίσης και η διάρκεια μπαταρίας. Αν δεν θες να φορτίζεις το ρολόι σου κάθε 1-2 μέρες, τότε το βασικότερο κριτήριο επιλογής σου πρέπει να είναι η αυτονομία. Πρέπει επίσης να προσέξεις και τη συμβατότητα του smartwatch που σε ενδιαφέρει με το smartphone σου, για να βεβαιωθείς ότι ταιριάζει με το οικοσύστημα που ήδη χρησιμοποιείς. Τέλος, αν θες να πληρώνεις τα πάντα από το ρολόι σου, τότε αυτό πρέπει να έχει NFC.

Βήμα 3: Τσέκαρε την Black Friday προσφορά τους

Μελέτησες τα χαρακτηριστικά, έφτιαξες wish list με τα μοντέλα που σε καλύπτουν. Το επόμενο στάδιο είναι να τσεκάρεις τις τιμές τους. Μπες στην κατηγορία των wearables στις Black Friday προσφορές μας από τώρα και δες τι παίζει σε deals. Μην αποθαρρυνθείς αν ακόμα δεν βλέπεις έκπτωση σε κάποιο από τα ρολόγια που σε ενδιαφέρει. Μέχρι και την κορύφωση των προσφορών, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, οι τιμές και οι εκπτώσεις θα ανανεώνοντας συνεχώς. Οπότε μείνε συντονισμένος στο Public.gr για να τσεκάρεις τις τιμές. Ή μπορείς πολύ απλά να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας για να έρχονται οι προσφορές μας στο inbox σου! 

Βήμα 4: Μην αφήσεις εκτός συναγωνισμού το χρώμα

Το smartwatch είναι -δευτερευόντως ίσως- και ρολόι. Οπότε εκτός από ένα tech gadget είναι και ένα αξεσουάρ. Μην δώσεις έμφαση αποκλειστικά στα χαρακτηριστικά που θες λοιπόν. Σκέψου το design που προτιμάς να φοράς καθημερινα, δηλαδή το σχήμα του ρολογιού, αλλά και το χρώμα. Πολλά smartwatch σήμερα κυκλοφορούν σε διαφορετικές αποχρώσεις στην κάσα, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Ακόμα κι αν το μοντέλο που θες έχει μόνο μία επιλογή όμως, τα λουράκια με τα οποία μπορείς να το συνδυάσεις είναι πάρα πολλά. Πριν επιλέξεις το smartwatch στη Black Friday 2023, λάβε υπόψη σου και το στιλ.

Βήμα 5: Η Black Friday τιμή θα κρίνει τον smartwatch νικητή

Το τελευταίο, αλλά ίσως σημαντικότερο χαρακτηριστικό στο οποίο πρέπει να δώσεις βάση είναι η τιμή. Γι’ αυτό περιμένεις και τη Black Friday 2023 άλλωστε, για να πετύχεις ασυναγώνιστες προσφορές που δεν υπάρχουν καμία άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Από τη στιγμή που έχεις φτιάξει λίστα με τα επικρατέστερα smartwatch, θα είναι πολύ εύκολο να συγκρίνεις τις τιμές μεταξύ τους. Και αφού όλα καλύπτουν τις ανάγκες σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό που θα προσφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης ή την χαμηλότερη τιμή πώλησης στη φετινή Μαύρη Παρασκευή. Κάνοντας όλα τα παραπάνω θα βγεις σίγουρα κερδισμένος επιλέγοντας το νέο σου smartwatch.

Bonus Tip: Τα καλύτερα smartwatch brands στη Black Friday «αρένα»

Ας μην μιλάμε μόνο γενικά όμως. Καιρός να δούμε τα «δυνατότερα» ονόματα στην κατηγορία των smartwatch σήμερα.

Apple Watch, όλα όσα το ξεχωρίζουν

- Γιατί φημίζονται: Τα έξυπνα ρολόγια της Apple φημίζονται για τα εξαιρετικά features υγείας και ευεξίας, αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία τους με τις υπόλοιπες συσκευές του οικοσυστήματος της Apple. 

- Top μοντέλα: Τα κορυφαία μοντέλα αυτή τη στιγμή στη γκάμα της Apple είναι το Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2, τα οποία ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

- Η value for money πρόταση: Η πιο έξυπνη smartwatch επιλογή από την Apple είναι αυτή τη στιγμή το Apple Watch SE. Είναι ένα σύγχρονο μοντέλο, αλλά πολύ πιο οικονομικό.

Garmin smartwatch, το No1 αθλητικό gadget

- Γιατί φημίζονται: Τα smartwatches της Garmin ξεχωρίζουν για δύο λόγους: την τεράστια γκάμα από προεγκατεστημένες ασκήσεις, δραστηριότητες και αθλήματα που μπορείς να καταγράψεις, αλλά και για τη μεγάλη αυτονομία τους.

- Top μοντέλα: Το απόλυτο flagship της Garmin αυτή τη στιγμή είναι το Garmin epix Pro Gen 2. Διαθέτει πανέμορφο, στιβαρό και ανθεκτικό design, είναι γεμάτο με features και η αυτονομία του μπορεί να ξεπεράσει τις 30 ημέρες!

- Η value for money πρόταση: Η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή από τη γκάμα της Garmin είναι αυτή τη στιγμή το Vivomove Sport, που συνδυάζει κλασικό design, δευτερεύουσα οθόνη για τις smart λειτουργίες, και έχει και χαμηλή τιμή.

Huawei smartwatch για όσους περιμένουν τη Black Friday

- Γιατί φημίζονται: Τα smartwatches της Huawei πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ χαρακτηριστικών, design, και τιμής, ακόμα και στα high-end μοντέλα. 

- Top μοντέλα: Οι ναυαρχίδες της Huawei στα smartwatches είναι τα μοντέλα της σειράς Huawei Watch Ultimate. Το Voyage Blue είναι εμπνευσμένο από τη θάλασσα, ενώ το Expedition Black θυμίζει ρολόι αεροπόρου. Και τα δύο απευθύνονται σε ανθρώπους που λατρεύουν την εξερεύνηση.

- Η value for money πρόταση: Το Huawei Watch 3 είναι η μία εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή σήμερα. Διαθέτει όμορφο, στρογγυλό σχεδιασμό και μεγάλη αυτονομία 14 ημερών. Μπορείς να το βρεις σε δύο εκδόσεις, 42 και 46 χιλιοστών, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Με Samsung smartwatch δεν χάνεις ποτέ

- Γιατί φημίζονται: Τα smartwatches της κορεάτικης εταιρείας είναι η πιο πλήρης πρόταση στο οικοσύστημα του Android καθώς συνδυάζουν το WearOS της Google με την τεχνογνωσία της Samsung.

- Top μοντέλα: Η κορυφή της γκάμας της Samsung ανήκει αυτή τη στιγμή στο ολοκαίνουργιο Galaxy Watch6 Classic. Πλήρως εξοπλισμένο και με όμορφο σχεδιασμό που θυμίζει κλασικό ρολόι χάρη στην περιστρεφόμενη στεφάνη, είναι αυτή τη στιγμή η #1 πρόταση της Samsung.

- Η value for money πρόταση: Η προηγούμενη γενιά, το Galaxy Watch5, είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη με σημαντική έκπτωση, οπότε ίσως είναι η προσφορά που έψαχνες για smartwatch στη Black Friday 2023.

Xiaomi smartwatch πάντα στο προσκήνιο

- Γιατί φημίζονται: Όπως συμβαίνει και με άλλες συσκευές της εταιρείας, τα smartwatch της Xiaomi φημίζονται για τον εξαιρετικό λόγο τιμής/απόδοσης που προσφέρουν.

- Top μοντέλα: Η καλύτερη Xiaomi επιλογή αυτή τη στιγμή είναι το Xiaomi Watch S1 Pro. Διαθέτει οθόνη 1,47″ αλλά πολύ μικρά περιθώρια γύρω της οπότε ο σχεδιασμός είναι πολύ όμορφος. Η αυτονομία του φτάνει μέχρι και τις 14 μέρες και είναι πλήρες από χαρακτηριστικά, παρ’ όλα αυτά κοστίζει πολύ λιγότερο από τον ανταγωνισμό.

- Η value for money πρόταση: Εξαιρετική πρόταση σε τιμή που δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή είναι το Redmi Watch 3 Active. Μπορείς να καταγράψεις όλες σου τις καθημερινές δραστηριότητες με αυτό και η μπαταρία του διαρκεί έως 12 μέρες.

Με τέτοιες Black Friday προσφορές στα Public, βρίσκεις top smartwatch και κερδίζεις εσύ!

Οι προσφορές για τη Black Friday 2023 έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως βλέπεις! Ανακάλυψε όλα τα smartwatch που είναι διαθέσιμα σε προσφορά και είναι σίγουρο πως μέχρι τα τέλη Νοέμβρη στον καρπό σου θα βρίσκεται νέο έξυπνο ρολόι!