Black Friday 2023: Gym deals που θα λατρέψουν οι fitness freaks

Περίληψη: Η γυμναστική δεν γίνεται μόνο στο γυμναστήριο! Ετοιμάσαμε προτάσεις για να γίνεις fit στο σπίτι με έξυπνες προσθήκες από τα Black Friday 2023 gym deals!

Η Black Friday 2023 πλησιάζει! Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εξοπλίσεις το σπίτι σου με τα κατάλληλα όργανα γυμναστικής που θα βρεις στα gym deals στα Public, φέρνοντας το γυμναστήριο στον χώρο σου. Η γυμναστική και το fitness δεν περνά απαραιτήτως μέσα από ένα γυμναστήριο, κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς! Υπάρχουν πολλοί που απωθούνται από την ιδέα μιας τεράστιας αίθουσας γεμάτης όργανα και «σίδερα», αλλά και πολύ κόσμο που προσπαθεί να γυμναστεί. Για όλους αυτούς, η λύση είναι το σπίτι. Πάμε να δούμε το «πώς» και το «με τι»!

Βήμα 1: Κάνε μια λίστα με τα όργανα γυμναστικής που θα χρειαστείς!

black-friday-gym-deals-01

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να αποφασίσεις το είδος της γυμναστικής που θέλεις να ακολουθήσεις. Εδώ όλα παίζουν, αλλά δεν είναι όλα τα είδη ισότιμα. Θα πρέπει να σκεφτείς κάτι πολύ βασικό: τι θέλεις να πετύχεις! Για παράδειγμα, η yoga θα βελτιώσει (εντυπωσιακά) την ευλυγισία σου, αλλά μην περιμένεις να γίνεις «φέτες» ή να χάσεις βάρος. Παρόμοια είναι και η κατάσταση με το pilates, το οποίο βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα της yoga και του aerobic. Στην απέναντι όχθη βρίσκουμε την κλασική γυμναστική, με βάρη, λάστιχα, μονόζυγα, ποδήλατα, διαδρόμους, και λοιπά. Αφού αποφασίσεις τι είδος γυμναστικής θα ακολουθήσεις, θα πρέπει να επιλέξεις και τα κατάλληλα όργανα και αξεσουάρ. Κάνε μια λίστα για να ξέρεις τι θα χρειαστείς.

Βήμα 2: Τώρα σέταρε το budget για το personal gym σου!

black-friday-gym-deals-03

Το budget είναι ίσως το πιο σημαντικό. Δες σε τι τιμές παίζει ο εξοπλισμός που θέλεις, για να έχεις μια εικόνα. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε το ότι υπάρχουν έξυπνες εναλλακτικές, αν δεν θέλεις να δώσεις, για παράδειγμα, 150 ευρώ μόνο για βάρη. Αλλά το budget σου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πού θα κινηθείς. Συνυπολόγισε το ποσό που θα ξόδευες αν πήγαινες γυμναστήριο, το οποίο στην καλύτερη περίπτωση θα ήταν 10-15 ευρώ το μήνα. Τα όργανα γυμναστικής, όμως, θα σε συντροφεύσουν για χρόνια!

Βήμα 3: Βρες τα προϊόντα-στόχους για το απόλυτο home gym!

black-friday-gym-deals-04

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: έχεις χώρο για κάτι μεγαλύτερο, όπως έναν διάδρομο, ένα κωπηλατικό, ένα ελλειπτικό, ή έστω έναν πάγκο γυμναστικής; Αν ναι, θαυμάσια! Αν όχι, στρέψου προς πιο χωρικά οικονομικές λύσεις, όπως τα αναδιπλώμενα όργανα, τα μονόζυγα, τα βαράκια, τα λάστιχα εκγύμνασης, ή οι ιμάντες. Όλα αυτά δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο ενώ μπορείς να τα κρύψεις και κάτω απ' το κρεβάτι. Τέλος, θα προτείνουμε εντόνως το μονόζυγο! Ένα από τα πιο παλιά όργανα γυμναστικής, το οποίο μπορεί να κάνει θαύματα στην δύναμη των χεριών και του άνω κορμού, αλλά και των κοιλιακών και των γλουτών, με τις κατάλληλες ασκήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα push-ups, για τα οποία προτείνουμε λαβές push-ups για καλύτερη εκγύμναση και για να προστατεύσεις τους καρπούς των χεριών.

Σε ένα άλλο επίπεδο, έχουμε και τα activity trackers αλλά και τα smartwatches, τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στην εκγύμναση. Τα activity trackers μπορούν να παρακολουθήσουν πολλές σωματικές σου λειτουργίες και να σε βοηθήσουν στο να πετύχεις την τέλεια ένταση, ενώ και τα smartwatches έχουν πλέον ανάλογες λειτουργίες. Μπορεί όμως να χρειαστείς και ασύρματα ακουστικά Bluetooth για να ακούς μουσική ενώ γυμνάζεσαι, χωρίς να ενοχλείς τους άλλους, ενώ αν βγαίνεις για τρέξιμο, μια θήκη με armband για το κινητό είναι απαραίτητη.

Βήμα 4: γράψου στο Public newsletter και η τύχη σου θα δουλέψει!

black-friday-gym-deals-05

Στο newsletter βάζουμε όλα τα deals που ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στα καταστήματα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι, μαθαίνεις για όλες τις προσφορές και όλα τα deals πιο νωρίς και μπορείς να προγραμματίσεις τις αγορές σου αναλόγως!

Bonus Tip: Μην ξεχνάς τα Pre-Black Friday deals του Public!

Ειδικά για αυτή την περίοδο, θα έχουμε πολλά pre-Black-Friday deals για να βρεις αυτά που σε ενδιαφέρουν. Σίγουρα ανάμεσα στα άλλα, θα βρεις και μπόλικα deals για όργανα γυμναστικής ή και άλλα αξεσουάρ! Επίσης θα βρεις deals και στα activity trackers και τα smartwatches.

black-friday-gym-deals-06

Οι καλύτερες προσφορές Black Friday σε όργανα γυμναστικής θα είναι και φέτος στα Public!

Μην αργείς! Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αρχίσεις τη γυμναστική, ώστε το επόμενο καλοκαίρι να σε βρει έτοιμο και έτοιμη, με το beach body ήδη «χτισμένο», και να μην τρέχεις, όπως οι περισσότεροι, μετά τις τύψεις από το πασχαλινό αρνί, τον τελευταίο μήνα – που θα είναι ήδη αργά. Τα Public είναι εδώ και σε υποστηρίζουν στην προσπάθεια για να κατακτήσεις το fitness! Μπες στην κατηγορία του Public.gr και το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί για πάντα!