Public Blink: Τώρα παραλαμβάνεις σε 1’

Περίληψη: Τα Public αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο του retail με τη νέα υπηρεσία delivery Public Blink που μας έρχεται... απευθείας από το μέλλον!

Τα Public, ο δημοφιλέστερος προορισμός στην Ελλάδα για αγορές τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, και οικιακών συσκευών, δείχνουν για μία ακόμα φορά το δρόμο προς το μέλλον του retail. Πάντα αναζητούμε καινοτόμους τρόπους για να απαντάμε στις ανάγκες και τα θέλω των καταναλωτών. Ποιος δε θα ήθελε π.χ. να έχει έτοιμη την παραγγελία σου προς παραλαβή σε μόλις 1’! Κάποτε αυτό θα θύμιζε σενάριο από έναν... γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Αυτή τη στιγμή κάτι νέο έρχεται στον θαυμαστό πορτοκαλί κόσμο και είναι αυτό που φαντάζεσαι. Το Next Day Delivery είχε δείξει για τα καλά τις προθέσεις μας. Τώρα είναι ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα, εγκαινιάζοντας την υπηρεσία Public Blink. Βαρέθηκες να περιμένεις την παραγγελία σου; Τώρα την έχεις έτοιμη κυριολεκτικά in a blink of an eye

Σε συνεργασία με τον Dr. John Doe, επικεφαλής του τμήματος Πειραματικής Φυσικής της Aperture Science, αναπτύξαμε την νέα τεχνολογία αιχμής «Warehouse Stock Teleportation». Η πρωτοποριακή λύση που φέρνουν για πρώτη φορά τα Public κάνει τη διαδικασία εκτέλεσης των αποστολών πιο γρήγορη και εύκολη από ποτέ. Έπειτα από πολυετείς δοκιμές και προσομοιώσεις καταφέραμε για πρώτη φορά στα χρονικά να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Στα top secret εργαστήρια των Public κβαντικές πύλες βρίσκονται ανοικτές όλο το 24ωρο συνδέοντας την αποθήκη απευθείας με τα 54 καταστήματά μας. Έτσι αρκεί μόνο να τοποθετήσουμε τα αντικείμενα της παραγγελίας σου στον ειδικό θάλαμο δοκιμών και αυτά ευθύς αμέσως θα βρεθούν στο κατάστημα της επιλογής σου!

Εντάξει μας συνεπήρε ελαφρώς το κλίμα της ημέρας. Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει είδηση σήμερα είναι Πρωταπριλιά. Η τηλεμεταφορά δυστυχώς δεν είναι ακόμα εδώ. Στη διάθεσή σου όμως έχεις το next best thing. Το όνομα αυτού Express Pickup by Public! Πολύ απλά παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις στο αγαπημένο σου Public σε μόλις 60’! Αν είσαι δύσπιστος σε προκαλούμε να κάνεις την παραγγελία σου τώρα μέσα από το Public.gr και να χρονομετρήσεις πόση ώρα θα χρειαστείς προτού λάβεις το πολυπόθητο μήνυμα παραλαβής.

Καλές αγορές!