Αντί-Βαλεντίνος: Στιγμές χαλάρωσης με τα καλύτερα δώρα για singles!

Περίληψη: O Άγιος Βαλεντίνος καταφθάνει και είσαι χωρίς το άλλο σου μισό; Είναι στιγμή να δημιουργήσεις μικρές στιγμές απόλαυσης με φανταστικά δώρα για singles!

«Αντι-βαλεντίνος». Όχι δε πρόκειται για ένα κακό λογοπαίγνιο. Εθιμοτυπικά η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2) είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους όλου του κόσμου. Αυτό όμως δε σημαίνει πως χρειάζεται να έχεις δίπλα σου το «έτερον ήμισυ» για να απολαύσεις μια πραγματικά συναρπαστική μέρα. Εμείς είμαστε δίπλα σε όσους επιλέγουν φέτος να γιορτάσουν τον Άντι-βαλεντίνο, με φανταστικές ιδέες δώρων για singles, αλλά και αυτούς που θέλουν να απολαύσουν λίγο ποιοτικό me-time!

Δώρα για singles #1: Έξυπνες ιδέες για να περιποιηθείς τον εαυτό σου!

Δεν είναι κακό πού και πού να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας. Γιόρτασε τον Αντί-Βαλεντίνο λοιπόν με μια ημέρα χαλάρωσης που θα σε αναζωογονήσει και θα σου χαρίσει ευεξία και ενέργεια.

  • Πιστολάκια, βούρτσες & πρέσες για το τέλειο hairstyle!

Η φροντίδα του μαλλιού είναι από μόνη της μια τέχνη! Μη διστάσεις να πειραματιστείς με σεσουάρ, πρέσες και ψαλίδια, και πού ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις ξαφνικά το επόμενο στιλ που θα αγαπήσεις!

anti-valentinos-dwra-gia-singles-02

  • Συσκευές περιποίησης για λαμπερό πρόσωπο!

Ένα σφριγηλό και λαμπερό πρόσωπο έχει τις δικές του «απαιτήσεις» και ο Αντι-Βαλεντίνος είναι μια καλή ευκαιρία να εντάξεις ένα νέο skin care routine στο πρόγραμμά σου!

  • Ξυριστικές μηχανές & trimmers για look που ξεχωρίζει!

Η περιποίηση του σώματος είναι απόλαυση και σίγουρα δε γνωρίζει φύλο. Ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης θα σε βοηθήσει να πετύχεις το look που έχεις κατά νου, φέρνοντας αέρα ανανέωσης στα μαλλιά και το πρόσωπό σου.

  • Κεριά και αρωματικά χώρου για cosy ατμόσφαιρα!

Μία cosy ατμόσφαιρα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το «me time» που χρωστάς στον εαυτό σου. Διάλεξε ανάμεσα σε κεριά και αρωματικά χώρου που θα γεμίσουν το σπίτι με μοναδικά αρώματα!

Δώρα για singles #2: Ψυχαγωγία με τα πιο fun gadgets τεχνολογίας!

Ψυχαγωγία και gadgets είναι το ένα και το αυτό. Από tablets μέχρι wearables, action cams και drones, η fun πλευρά της τεχνολογίας κάνει τα πάντα να μοιάζουν λίγο καλύτερα. Ακόμα και όταν τα Valentine’s vibes «κατακλύζουν» ασφυκτικά την ατμόσφαιρα, μπορείς να περάσεις όμορφα τη μέρα σου! Γυμναστική, φωτογραφία και φυσικά βόλτες με τους φίλους είναι μερικές προτάσεις που σίγουρα δεν πέφτουν έξω.

  • Activity trackers για προπονήσεις με στιλ!

Τα activity trackers όχι μόνο σου δίνουν μια λεπτομερή εικόνα για τις προπονήσεις σου αλλά και τη δυνατότητα να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με ένα μόνο σήκωμα του καρπού.

anti-valentinos-dwra-gia-singles-03

  • Bluetooth ηχεία για Αντι-Βαλεντίνο με την παρέα!

Ο Αντι-Βαλεντίνος μπορεί εύκολα να γίνει αφορμή για ένα mini-gathering με την παρέα. Σε αυτή την περίπτωση εννοείται πως θα πρέπει να επιμεληθείς και το soundtrack!

  • Μικρόφωνα για εκ βαθέων εξομολογήσεις!

Ο Αντι-Βαλεντίνος μπορεί να γίνει φέτος η αφορμή για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Εξοπλίσου με ένα καλό μικρόφωνο και γίνε από streamer μέχρι host στο δικό σου podcast!

  • Drones για να δεις τον κόσμο από ψηλά!

Καιρού επιτρέποντος, μπορείς να κάνεις ένα σύντομο city break, απολαμβάνοντας την ομορφιά της φύσης βγάζοντας τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες με το drone σου.

Δώρα για singles #3: Ταξιδεύοντας με ένα βιβλίο!

Το βιβλίο είναι ο πλέον αγαπημένος τρόπος για να ταξιδέψει ο νους σου, αφήνοντας στην άκρη τα Valentine’s blues. Κάθισε αναπαυτικά στο κρεβάτι ή τον καναπέ και αφέσου στη μαγεία της ανάγνωσης.

  • Ιστορικά μυθιστορήματα: η απόλυτη μορφή escapism!

Τα ιστορικά μυθιστορήματα μας ταξιδεύουν στο χρόνο και μας συστήνουν σε γνωστές και άγνωστες κουλτούρες, ανοίγοντας διάπλατα νέους ορίζοντες!

  • Φιλοσοφικές πραγματείες για να δεις τον κόσμο… αλλιώς!

Οι σκέψεις των μεγάλων στοχαστών που διαβάζουμε στα βιβλία φιλοσοφίας μας προβληματίζουν, μας νουθετούν και μας κάνουν να σκεπτόμαστε κριτικά ακόμα και την ημέρα των ερωτευμένων!

anti-valentinos-dwra-gia-singles-04

  • Λογοτεχνικά αριστουργήματα απ’ όλη την υφήλιο!

Αν ο Άγιος Βαλεντίνος είναι φέτος η αφορμή για ένα πραγματικά ξεχωριστό βιβλιο-δώρο, τότε μη διστάσεις να δοκιμάσεις λιγότερο γνωστά πεζά και ποιήματα απ’ όλη την υφήλιο!

  • Βιβλία αυτοβελτίωσης για ευ ζην!

Τα βιβλία μας οδηγούν στο να ανακαλύψουμε τον κόσμο αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό! Η αυτοβελτίωση είναι προϋπόθεση για το ευ ζην, και εδώ βρίσκουμε έργα διάσημων συγγραφέων που μιλούν απευθείας στην ψυχή μας!

Δώρα για singles #4: Gaming gifts για ατελείωτο κάψιμο!

Ισχυρό «αντίδοτο» απέναντι στις πανταχού παρούσες καρδούλες του Βαλεντίνου, ένα δυνατό gaming night συστήνεται για να περάσεις «αλώβητος» την ημέρα των ερωτευμένων.

  • Νέα χρονιά, νέα games!

Οι gaming κυκλοφορίες δε σταματούν ποτέ! Ανανέωσε το library στην αγαπημένη σου κονσόλα με το επόμενο παιχνίδι που θα σε συναρπάσει!

  • Gaming headset για immersive ήχο

Ο ήχος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της gaming εμπειρίας, και ένα headset τελευταίας γενιάς θα σε κάνει να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το αγαπημένο σου game.

anti-valentinos-dwra-gia-singles-01

  • Αξεσουάρ για hardcore & casual gamers!

Όλοι οι gamers θέλουν αξεσουάρ που θα ανεβάσουν επίπεδο το build τους. Πληκτρολόγιαποντίκιαmousepadsχειριστήρια και web cameras είναι οι λεπτομέρειες που θα απογειώσουν τις επιδόσεις σου.

  • Gaming chair για μοναδική αίσθηση άνεσης!

Μια αναπαυτική καρέκλα είναι απαραίτητη προσθήκη στο gaming setup σου και σίγουρα μια προσθήκη που αξίζει να έχεις στα «ραντάρ» σου ενόψει του φετινού Αντι-Βαλεντίνου.

Ψάχνεις δώρο για τον Αντι-Βαλεντίνο σου; Πες Public!

Μπορεί η 14η Φεβρουαρίου να είναι «αφιερωμένη» στους ερωτευμένους όλου του κόσμου, στα Public όμως δεν κάνουμε «διακρίσεις» ανάμεσα σε Βαλεντίνους και Αντι-Βαλεντίνους. Στα φυσικά καταστήματα και στο Public.gr σε περιμένουν αμέτρητες ιδέες δώρων και για singles, ώστε η γιορτή των ερωτευμένων να σε βρει πιο χαρούμενο από ποτέ!