Black Friday 2023: Οδηγός επιβίωσης για αποδοτικά είδη θέρμανσης

Περίληψη: Η Black Friday 2023 πλησιάζει και εμείς ετοιμαζόμαστε από τώρα για τη μεγάλη γιορτή με έναν μίνι οδηγό για cosy αγορές σε είδη θέρμανσης!

Μπορεί έξω ο καιρός να θυμίζει περισσότερο άνοιξη παρά φθινόπωρο, όσο όμως κι αν  - οι περισσότεροι - δεν το θέλουμε, η κακοκαιρία κάποια στιγμή θα κάνει την εμφάνισή της. Όπως ξέρεις, με τα κρύα, τις βροχές και τους δυνατούς αέρηδες αυτό που ταιριάζει περισσότερο από κάθε τι είναι το χουχούλιασμα στον καναπέ. Εκτός από ένα καλό βιβλίο, για να το απολαύσεις πραγματικά χρειάζεσαι άνεση και ζεστασιά. Εννοείται χωρίς να εκτοξεύσεις τους λογαριασμούς στα ύψη. Η λύση ακούει στο όνομα αποδοτικά είδη θέρμανσης. Καθώς μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood Black Friday, σου έχουμε ήδη έτοιμο τον οδηγό για τις πιο cosy αγορές σε είδη θέρμανσης ώστε να μη χρειαστεί πλέον να μετράς κιλοβατώρες.

Κλιματιστικά VS αερόθερμα VS σόμπες

Ενόψει και του φετινού χειμώνα, το ζητούμενο είναι ένα. Να δημιουργήσεις άνετη ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του σπιτιού περιορίζοντας όσο το δυνατόν την κατανάλωση ρεύματος. Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που μπορείς να αξιοποιήσεις – μεμονωμένα ή συνδυαστικά – για να πετύχεις το στόχο σου. Τα κλιματιστικά, παρά την κακή «φήμη» που εσφαλμένα τα συνοδεύει, μπορούν πλέον να θερμάνουν αποδοτικά το σπίτι, μιας και τα νεότερα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με νέες τεχνολογίες που εγγυώνται ικανοποιητική θέρμανση αλλά και χαμηλή κατανάλωση.

syskeues-thermansis-05

Ακόμα μία δημοφιλής λύση για τη θέρμανση του σπιτιού παραμένουν οι σόμπες. Οι σόμπες υγραερίου είναι αρκετά οικονομικές στη χρήση τους, μιας και χρησιμοποιούν ως καύσιμο το υγραέριο. Από την πλευρά τους οι σόμπες αλογόνου και οι θερμάστρες χαλαζία διαθέτουν μεγάλη εμβέλεια θέρμανσης και άμεση απόδοση. Οι θερμοπομποί είναι μια συμφέρουσα επιλογή και μια αξιόπιστη πηγή θερμότητας που μπορείς να μεταφέρεις μέσα στο σπίτι, ενώ τα αερόθερμα συμπληρώνουν εξαιρετικά τις λύσεις θέρμανσης του σπιτιού, προσφέροντας ζεστασιά ακόμα και στο μπάνιο.

syskeues-thermansis-ft

Εν αρχή ην το budget!

Μια ματιά να ρίξεις στα ράφια των Public και θα συναντήσεις εκατοντάδες προτάσεις σε είδη θέρμανσης. Οπότε τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Ξεκινάς βήμα-βήμα, ορίζοντας budget. Οκ, Black Friday έχουμε – οσονούπω - , τα deals θα είναι και φέτος κάτι παραπάνω από δυνατά. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό είναι να ξεκινήσεις έχοντας ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό κατά νου. Μη ξεχνάς πως στη «Μαύρη Παρασκευή» δεν πρωταγωνιστούν μόνο οι συσκευές θέρμανσης. Offers θα «παίξουν» και από τις άλλες κατηγορίες. Στην εξίσωση μπαίνουν επίσης οι ανάγκες και οι προδιαγραφές του σπιτιού (διαρρύθμιση, τετραγωνικά). Όσον αφορά τα θερμαντικά σώματα, οι λειτουργίες και τα specs θα σου δείξουν περίπου προς τα πού θα πρέπει να κινηθείς.

syskeues-thermansis-02

Ψάξου, ψάξου και είδη θέρμανσης τελικά θα βρεις!

Η γκάμα σε είδη θέρμανσης που θα βρεις στο Public.gr είναι αρκετά μεγάλη για να καλύψει, και με το παραπάνω, τις ανάγκες του σπιτιού σου. Παρ’ όλα αυτά ενδέχεται να μην είσαι 100% σίγουρος για το ποια είναι η λύση θέρμανσης που σου ταιριάζει περισσότερο. Τότε δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από τα ανανεωμένα καταστήματα “Public + home”. Και τη φετινή Black Friday, η ομάδα μας είναι εκεί για να σε κατευθύνει ώστε να κάνεις το καλύτερο deal και να απολαύσεις ένα αποδοτικό ενεργειακά σπίτι, χωρίς στρες για το λογαριασμό του ρεύματος. Άλλωστε ρωτώντας πας στην πόλη.

syskeues-thermansis-01

Public newsletter: Κάνε εγγραφή και μη χάσεις κανένα deal!

Αν συνηθίζεις να κάνεις τις «μεγάλες» σου αγορές την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, τότε γνωρίζεις πόσο σημασία έχει το σωστό timing για να επωφεληθείς στο μέγιστο. Οι προσφορές της φετινής Black Friday προμηνύονται συναρπαστικές και αφορούν τα περισσότερα από τα δημοφιλή προϊόντα στα καταστήματα Public και το Public.gr. Πώς δε θα τις χάσεις; Εύκολα. Μια εγγραφή στο newsletter μας, και όλα τα Black Friday offers από τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν θα φτάσουν στο mail σου.

syskeues-thermansis-03

Black Friday 2023: Τα πιο αποδοτικά είδη θέρμανσης και φέτος στα Public!

Τι και αν έχουμε ακόμα κοντά ενάμιση μήνα μπροστά μας για την μεγάλη γιορτή της Black Friday; Ποτέ δεν είναι «πολύ νωρίς» για να ξεκινήσεις τις ετοιμασίες. Ειδικά όταν μπορείς να αποκτήσεις τα πιο αποδοτικά είδη θέρμανσης σε τιμές «Μαύρης Παρασκευής». Κλιματιστικά, καλοριφέρ, σόμπες και λοιπά θερμαντικά σώματα υπόσχονται γρήγορη, οικονομική και ομοιόμορφη θέρμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Μείνε συντονισμένος και ετοιμάσου για την πιο «θερμή» Black Friday που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα!