Public x fitness: Όλα όσα θα χρειαστείς για το σώμα των ονείρων σου!

Περίληψη: Wearables, gadgets και όλα τα είδη γυμναστικής βρίσκονται τώρα στα Public, για να ξεκινήσεις τη νέα σεζόν με τον πιο fit τρόπο!

Τι είναι πιο δύσκολο μετά από τις διακοπές του καλοκαιριού; Να έρθεις αντιμέτωπος με το μουντό φθινοπωρινό καιρό; Να συνηθίσεις και πάλι τους ρυθμούς του γραφείου; Ή να μπεις επιτέλους σε fitness mode; Αν ψηφίζεις την επιλογή #3, συγχαρητήρια σε νιώθουμε απόλυτα. Πρόκειται, ίσως, για τον πιο συνηθισμένο στόχο που βάζουμε οι περισσότεροι μετά τις καλοκαιρινές μας ατασθαλίες. Ε, λοιπόν, τώρα είναι καιρός να περάσουμε όλοι μαζί στην πράξη. Φέτος στα Public η υγεία και η ευεξία μπαίνει σε πρώτο πλάνο, μαζί με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Say yes to wellness!

Θα χρειαζόμασταν ώρες για να απαριθμήσουμε τα οφέλη της γυμναστικής στη σωματική και ψυχική υγεία. Θυμήσου απλά εκείνη την «έκρηξη» ντοπαμίνης την τελευταία φορά που βγήκες για τρέξιμο. Ή το πόσο «ανανεωμένος» γύρισες σπίτι μετά από μια δυνατή προπόνηση. Η γυμναστική είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς τρόπους για να αποβάλεις το στρες και την πνευματική κόπωση που συσσωρεύεται αναπόφευκτα μέσα στην ημέρα. Σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, βελτιώνεις σημαντικά τη φυσική σου κατάσταση, αυξάνοντας την αίσθηση ευεξίας. Με λίγα λόγια, απολαμβάνεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Γυμναστική & ευεξία στο δικό σου ρυθμό!

Οκ, ας το παραδεχθούμε επιτέλους. Το γυμναστήριο δεν είναι για όλους. Μετά από μια κουραστική μέρα και μόνο το πήγαινε-έλα φαντάζει επαρκής λόγος για να αναβάλεις την προπόνησή σου. Ευτυχώς σήμερα δεν είναι αναγκαίο να έχεις συνδρομή σε ένα γυμναστήριο για να γυμναστείς σωστά. Στα Public σε περιμένει όλος ο εξοπλισμός για να φτιάξεις το δικό σου home gym και να γίνεις fit στο δικό σου ρυθμό.

public-fitness-health-01Έχουμε και λέμε: ελλειπτικά μηχανήματα, μονόζυγα τοίχου, διάδρομοι, ποδήλατα, αλτήρες, βαράκια, σχοινάκια και στρώματα είναι μερικές καλές επιλογές για τα πρώτα workouts. Όσο ο καιρός το επιτρέπει υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να μεταφέρεις την προπόνηση σου στην εξοχή ή στο πάρκο της γειτονιάς. Τι πιο χαλαρωτικό άλλωστε από την άθληση στη φύση;

Να σημειώσουμε εδώ, πως η γυμναστική είναι ένα μόνο κομμάτι του wellness. Η ευεξία περνάει μέσα από την ισορροπημένη διατροφή, τη φροντίδα του σώματος και την πνευματική ηρεμία. Στα ψηφιακά - και μη - ράφια μας βρίσκεις τώρα συσκευές μασάζ και ορθοπεδικά όργανα για την αποθεραπεία μετά την προπόνηση αλλά και μια πλούσια γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης και διατροφής για να δώσεις στον οργανισμό σου εκείνο το extra boost που χρειάζεται, όταν το πρόγραμμα «ζορίζει» για τα καλά.

Stay fit με «σύμμαχο» την τεχνολογία!

Smartwatches, activity trackers, wearables και ακόμα περισσότερα gadgets βρίσκονται στη διάθεσή σου για να εντάξεις τη γυμναστική στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Σε αυτή την προσπάθεια η τεχνολογία είναι ο βασικός σου συνοδοιπόρος. Όχι μόνο δίνει ακόμα πιο fun χαρακτήρα στις προπονήσεις σου, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου καταγράφοντας και μετρώντας με ακρίβεια τα στατιστικά σου στοιχεία καθώς γυμνάζεσαι. Μη ξεχνάς και τα «σωτήρια» ασύρματα ακουστικά. Σκέψου μόνο πόσο δύσκολα θα έβγαιναν οι προπονήσεις σου αν δεν είχες εύκαιρη την αγαπημένη σου workout playlist, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ώρα για fitness; Ώρα για Public!

Αναβλητικότητα τέλος λοιπόν. Γνώρισε τη μαγεία του fitness στα καταστήματα Public και το Public.gr, για να μη μείνεις - και φέτος - μόνο στη θεωρία. Θυμήσου, στόχος δεν είναι το «τέλειο» σώμα, αλλά ένα σώμα που θα σου χαρίζει ευεξία, ζωντάνια, και θετική διάθεση στην καθημερινότητά σου. Ξεκίνησε με μικρά βηματάκια και θα δεις πως στο τέλος ο επιμένων είναι αυτός που νικά!

Καλές προπονήσεις!