The Boys: Κυκλοφόρησε το official trailer της τρίτης σεζόν

Περίληψη: Δες το πολυαναμενόμενο trailer της τρίτης σεζόν του "The Boys" και ετοιμάσου για τη συγκλονιστική συνέχεια της ιστορίας!

Μετά το καθιερωμένο teaser, η Amazon κυκλοφόρησε το official trailer της τρίτης σεζόν του “The Boys”. Η σειρά που έχει αλλάξει όσα ξέραμε για τους υπερήρωες, επιστρέφει στις 3 Ιουνίου στη streaming υπηρεσία της Amazon. Μένουν λοιπόν μόλις λίγες ημέρες προτού δούμε τις νέες περιπέτειες των “The Boys” στη μάχη που δίνουν κατά των διεφθαρμένων super ηρώων και του αρχηγού τους, Homelander.

The Boys: Τι είδαμε στο νέο trailer;

Ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer δίνεται το στίγμα της νέας σεζόν. Στην αρχή βλέπουμε τις προσπάθειες του Homelander (Antony Starr) να αποκαταστήσει την εικόνα του στα media μετά τη σχέση του με την Stormfront (Aya Cash). Ύστερα από τα γεγονότα της Season 2, ο αρχηγός των “Seven” στέκεται μπροστά στις κάμερες δηλώνοντας πως είναι απλά ένας άνδρας που ερωτεύτηκε τη λάθος γυναίκα. Στην πραγματικότητα όμως, βλέπουμε έναν Homelander που έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο, ενώ κανένας δε φαίνεται ικανός να τον συγκρατήσει. “There’s something broken” ακούγεται να λέει η Starlight στο trailer.

Μετά την παρανοϊκή εικόνα του Homelander, βλέπουμε τον Billy Butcher (Karl Urban) ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει μετά τον τραγικό θάνατο της Becca (Shantel VanSanten) στα χέρια του γιου του Ryan. Ωστόσο, στην τρίτη σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση. Μάλιστα, η Maeve (Dominique McElligott) προσφέρει στον Billy έναν ειδικό ορό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αποκτήσει super δυνάμεις για 24 ώρες.  Στο trailer της Season 3 εμφανίζεται για πρώτη φορά ο Soldier Boy τον οποίο υποδύεται ο Jensen Ackles. Γρήγορα γινόμαστε μάρτυρες στις καταστροφικές δυνάμεις του νέου χαρακτήρα της σειράς. Η εμφάνιση του Soldier Boy δεν αποκλείεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Ενώ εκτυλίσσονται σκηνές χάους, βλέπουμε τον Hughie Campbell (Jack Quaid) να συνειδητοποιεί πως για να νικήσουν οι Boys στη μάχη ενάντια στον εταιρικό κολοσσό Vought, θα πρέπει να αλλάξουν στρατηγική.

Video Duration
2:36

Αν κυριαρχεί κάτι στο νέο trailer αυτό είναι η δράση, κάτι που μας προϊδεάζει για τις επικές μάχες που θα πραγματοποιηθούν στη Season 3. Εκτός από τον Soldier Boy, στην τρίτη σεζόν έχουμε επιπλέον προσθήκες σε χαρακτήρες. Στο trailer εμφανίζεται ο Nick Wechsler και η Laurie Holden οι οποίοι θα ενσαρκώσουν τον Blue Hawk και την Crimson Countess αντίστοιχα. Οι fans του “The Boys” θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλούς από τους ηθοποιούς που έδωσαν ζωή στον κόσμο της σειράς. Από τις προηγούμενες σεζόν επιστρέφουν οι Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit και Giancarlo Esposito. Λίγες μόλις μέρες αφότου η Amazon κυκλοφόρησε το νέο trailer, το ενδιαφέρον για τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα μεγάλο. Εν αναμονή της τρίτης σεζόν ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός Eric Kripke έχει δηλώσει χαρακτηριστικά πως η εναρκτήρια σκηνή του πρώτου επεισοδίου θα είναι «ό,τι πιο τρελό έχει γυριστεί πότε στη μικρή οθόνη», και θα ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες των φίλων της σειράς.

Το φαινόμενο “The Boys”

Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς το 2019, το “The Boys” ξεχώρισε δίνοντας μια διαφορετική, πιο σκοτεινή εκδοχή super ηρώων. Η σειρα, βασισμένη στο ομότιλο κόμικ του Garth Ennis, έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια φίλους των υπερηρώων, έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για την πλοκή, το σενάριο, το χιούμορ και τις ερμηνείες του καστ. Στο Rotten Tomatoes, η πρώτη σεζόν συγκέντρωσε ποσοστό 84% ενώ η δεύτερη έφτασε το 94% με μέσο όρο 8,03/10. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το "The Boys" αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες original σειρές στο Amazon Prime, «κοντράροντας» στα ίσια κορυφαίες σειρές όπως το “Stranger Things” και το “Mandalorian”. Το “The Boys” έγινε η πρώτη σειρά εκτός του Netflix, που βρέθηκε στην λίστα των “Top 10 Streaming Shows” της Nielsen.

Η υποψήφια για βραβείο Emmy σειρά, θα επιστρέψει στο Amazon Prime με τρία νέα επεισόδια στις 3 Ιουνίου. Tα επόμενα 5 επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή μέχρι το φινάλε του τρίτου κύκλου στις 8 Ιουλίου που αναμένεται συγκλονιστικό. Για περισσότερες προτάσεις αλλά και όλα τα νέα γύρω από τις αγαπημένες σου σειρές μείνε συντονισμένος στο Public Blog.

Αν έχεις κι εσύ συνδρομή στο Amazon Prime μπορείς να δεις το "The Boys" - και ό,τι άλλο προσφέρει η πλατφόρμα- μέσα από τον υπολογιστή, το smartphone, το tablet ή τη smart TV σου.