B2S: Γιορτάζουμε την επιστροφή στα θρανία με τις Publicistas moms!

Περίληψη: Λίγες μόνο μέρες πριν το πρώτο κουδούνι, οι Publicistas moms επισκέφθηκαν το "Public + home" Γέρακα, καλωσορίζοντας τη νέα σεζόν με ένα θεαματικό B2S event!

Μετά από ένα καλοκαίρι διασκέδασης και ανεμελιάς έφτασε και πάλι η στιγμή για χιλιάδες μικρούς και μεγάλους μαθητές να επιστρέψουν στις τάξεις. Αφήνοντας στην άκρη τις σχολικές υποχρεώσεις, η επιστροφή στο σχολείο φέρνει μαζί της συναρπαστικές εμπειρίες, νέες φιλίες, έντονες περιπέτειες, ασταμάτητο παιχνίδι και πολλά χαμόγελα. Γι' αυτό και κάθε χρόνο η οικογένεια των Public έχει «έθιμο» να καλωσορίζει τη νέα σχολική σεζόν με μια μεγάλη γιορτή. Φέτος, ήταν η σειρά των αγαπημένων μας Publicistas να κάνουν back to school, μαζί με εμάς στο κατάστημα "Public + home" Γέρακα

Επιστροφή στα θρανία με Publicistas και εκπλήξεις!

Επιτυχημένες επαγγελματίες, ευφάνταστες content creators και αξιαγάπητες μητέρες, οι Publicistas moms είναι, όπως καταλαβαίνεις οι πλέον «αρμόδιες» για να μας κατατοπίσουν στα «μυστικά» της επιστροφής στο σχολείο. Την Παρασκευή που μας πέρασε, το "Public + home" Γέρακα, γέμισε με χρώματα, θετική διάθεση και παιδικές φωνούλες. Παρέα με τις Publicistas moms και τα παιδιά τους, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε, να ενημερωθούμε και να μάθουμε χρήσιμα tips για ένα θέμα που απασχολεί κάθε γονιό με παιδιά στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό - την πρώτη μέρα στο σχολείο.

bts publicistas event - 01

Οι δώδεκα Publicistas που πέρασαν μαζί μας το απόγευμα της Παρασκευής, αντάλλαξαν τις δικές τους εμπειρίες για τη διαχείριση του άγχους, τη σημασία της ψυχολογικής προετοιμασίας των παιδιών πριν το πρώτο κουδούνι και τις προκλήσεις που καλούνται να ξεπεράσουν από κοινού παιδιά και γονείς κατά τις πρώτες εβδομάδες προσαρμογής. 

Στη συνέχεια, η κουβέντα της μεγάλης μας παρέας πήγε στη διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων και στον τρόπο αντιμετώπισής τους. Όπως μας επιβεβαίωσαν και οι ίδιες οι Publicistas, η ουσιαστική συζήτηση με τα παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει καθοριστικό ρόλο, όπως και οι εξωσχολικές δραστηριότητες οι οποίες αμβλύνουν το στρες που συχνά ακολουθεί τη μετάβαση σε ένα νέο περιβάλλον. Εκτός από την ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση, το πρόγραμμα του event στο "Public + home" Γέρακα δε θα μπορούσε να μην έχει παιχνίδι, με τους συνεργάτες των Public να αναλαμβάνουν επάξια το κομμάτι της διασκέδασης.

bts publicistas event - 02

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε η Trust, η Playmobil, η Playdoh, η Faber, η Legami, η Giovas, η Graffitti και η Kidoboo. Κάθε corner ήταν γεμάτο με εντυπωσιακές φιγούρες και toy sets, ενώ ειδικοί παιδαγωγοί έδωσαν το ρυθμό, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε συναρπαστικά διαδραστικά παιχνίδια. Η Kaissa ανέλαβε το καλλιτεχνικό κομμάτι της εκδήλωσης. Facepainters γέμισαν τα προσωπάκια των παιδιών με πολύχρωμα σχέδια, ενώ στους μικρούς μας φίλους μοιράστηκαν και limited φακελάκια Pokemon. Μαζί μας ήταν και η Nespresso, δίνοντας άρωμα και γεύση στην εκδήλωση, με γευστικότατους espresso και διάφορα ακόμη εκλεκτά ροφήματα.

Παιχνίδι θησαυρού και B2S δώρα από τις Publicistas!  

Highlight της εκδήλωσης, ήταν χωρίς αμφιβολία, το παιχνίδι-έκπληξη που σχεδίασε η Publicista Σοφία Αλεξίου, ειδικά για την εκδήλωση. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ο χώρος εκδηλώσεων του "Public + home" Γέρακα φιλοξένησε ένα συναρπαστικό παιχνίδι θησαυρού που απόλαυσαν με την καρδιά τους όλοι οι συμμετέχοντες. Η δημιουργός των «Αθηνοπεριπετειών» και συγγραφέας παιδικών βιβλίων έκανε επίσης δώρο στα παιδιά αντίτυπα των βιβλίων της «Η Έλλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα» και «Η Έλλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα», δύο ξεχωριστούς ταξιδιωτικούς οδηγούς της χώρας μας για μικρούς αλλά και... μεγαλύτερους αναγνώστες!

bts publicistas event - 04

Οι Publicistas moms, στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν από την ομάδα μας στο ανανεωμένο κατάστημα του Γέρακα βγάζοντας τα δικά τους instore videos. Μέσα, στα 2.500 τ.μ. του "Public + home" οι Publicistas είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να περιηγηθούν ανάμεσα σε τελευταίας γενιάς προϊόντα τεχνολογίας, πληροφορικής και mobility, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το home τμήμα του καταστήματος, το οποίο διαθέτει μια πλήρη γκάμα μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών. Ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες ενός σύγχρονου smart home, κάνοντας φυσικά μια στάση και στο τμήμα των βιβλίων. Εκεί όπου ξεφύλλισαν δεκάδες βιβλία, δοκιμάζοντας είδη γραφικής ύλης και παιδικά παιχνίδια.

Ψάχνεις σχολικά; Πρώτος σταθμός τα Public!

Οι Publicistas moms μάς έβαλαν για τα καλά σε σχολικούς ρυθμούς, θυμίζοντάς μας, στο μεταξύ, κάτι από τα δικά μας παιδικά χρόνια. Όταν οι ίδιοι περνάγαμε αγχωμένοι για πρώτη φορά την πόρτα της σχολικής τάξης κάθε Σεπτέμβριο. Εδώ και χρόνια οι Publicistas είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Public οικογένειας. Το event που διοργανώσαμε στα "Public + home" Γέρακα, ήταν ένα μικρό ευχαριστώ από εμάς, προς την πιο δημιουργική ομάδα content creators. Την ομάδα που μας έχει συντροφεύσει σε τόσα και τόσα project αφιερωμένα στα παιδιά και τους γονείς.

bts publicistas event - 03

Όλα έτοιμα λοιπόν για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής σεζόν. Σε περίπτωση που δεν έχεις τικάρει ακόμα όλη τη λίστα των σχολικών, τα καταστήματα Public και το Public.gr σε προσκαλούν να τα εξερευνήσεις, κάνοντας φέτος το καλύτερο deal σε σχολικά. Τσάντες, βιβλία, τετράδια, βοηθήματα, είδη γραφικής ύλης, θα τα βρεις όλα εδώ, με τα πιο δυνατά Back to School offers!

Και αν η λίστα των σχολικών βγαίνει, τελικά, κάπως μεγαλύτερη, μην αγχώνεσαι. Όλοι οι αγαπημένοι σου Public τρόποι πληρωμής βρίσκονται στη διάθεσή σου για να προμηθευτείς ξέγνοιαστα όλα τα απαραίτητα.

Καλή σχολική χρονιά!