Οι tech καλοκαιρινές προσφορές που μεταμορφώνουν τις διακοπές σου

Περίληψη: Τον προορισμό των διακοπών τον διάλεξες, την τεχνολογία που θα χρειαστείς; Ανακάλυψε καλοκαιρινές προσφορές τεχνολογίας που θα φτιάξουν το καλοκαίρι σου!

Πόσα αντικείμενα έχει φτάσει να περιλαμβάνει η checklist των διακοπών σου; Έλα, αποκλείεται να μην έχεις φτιάξει μία! Κι αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, σίγουρα πρέπει να ξεκινήσεις, για να μην ξεχάσεις τίποτα φεύγοντας. Ο καθένας μας έχει και διαφορετικά πράγματα που θέλει να έχει πάντα μαζί του κάθε καλοκαίρι, αλλά υπάρχουν και κάποια που δεν λείπουν από τη λίστα κανενός. Δεν γίνεται να πας παραλία χωρίς αντιηλιακό, πετσέτα και μαγιό ας πούμε. Δεν γίνεται να φύγεις και χωρίς το smartphone σου όμως. Διαφορετικά, πώς θα μετατρέψεις σε αναμνήσεις όλες τις μαγικές στιγμές κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο αν όχι με την κάμερα του κινητού; Η λίστα έχει χώρο και για άλλα tech προϊόντα όμως, για να ζήσεις ακόμα πιο έντονα τις διακοπές σου φέτος. Και οι καλοκαιρινές προσφορές μας ήρθαν την κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν μπεις στο καράβι! Ποια είναι τα tech προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τις αποσκευές σου λοιπόν;

Καλοκαιρινές προσφορές σε smartphone με δυνατή κάμερα

Δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε με το κινητό, αφού είναι το σημαντικότερο gadget, τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και στις διακοπές. Το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που μας ενδιαφέρει είναι φυσικά η κάμερα και ο «άπειρος» διαθέσιμος χώρος, για να μπορούμε να spam-άρουμε με φωτογραφίες τους φίλους μας στα social media και στην ομαδική. Ακόμα καλύτερα αν αυτό έχει και αδιαβροχοποίηση, μιας και όλη μέρα δίπλα στη θάλασσα, καμιά φορά συμβαίνουν και ατυχήματα.

kalokairines-prosfores-tech-01

Οι διακοπές δεν είναι μόνο φωτογραφίες τοπίων όμως. Όλοι θέλουμε να βγάζουμε και όμορφες selfies. Και κάπου εδώ είναι που πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι οι selfies σου δεν θα έχουν την ίδια ποιότητα. Ο λόγος; Η selfie κάμερα δεν συγκρίνεται σε ποιότητα με αυτές που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του κινητού. Το να γυρίσεις το κινητό 180° και να βγάλεις φωτογραφία χωρίς να βλέπεις τι τραβάς δεν το λες και πρακτική λύση, οπότε αρκείσαι στη selfie κάμερα. Τώρα υπάρχουν και κινητά που γυρίζουν όμως! Με ένα foldable smartphone μπορείς να τραβήξεις selfies με την κύρια κάμερα του κινητού βλέποντας παράλληλα ένα preview στην εξωτερική οθόνη! Άσε το παλιό smartphone στο συρτάρι λοιπόν, δίπλωσε το καινούργιο και βγάλε αξεπέραστες εικόνες φέτος το καλοκαίρι – selfies και μη.

Καλοκαιρινές προσφορές τεχνολογίας για να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή

Φτάνουν οι τέλειες φωτογραφίες για να απολαύσεις στο έπακρο κάθε στιγμή των διακοπών σου; Μάλλον όχι. Ας ξεκινήσουμε από το ταξίδι. Ακόμα και οι βαρετές ώρες στο καράβι μπορούν να γίνουν πιο ενδιαφέρουσες με σύμμαχο την τεχνολογία. Την ώρα που θα διαβάζεις το βιβλίο σου δεν χρειάζεται να ακούς τη φασαρία γύρω σου, για παράδειγμα. Απλά χρειάζεται να έχεις μαζί σου ασύρματα noise canceling ακουστικά. Θα σου φανούν πολύ χρήσιμα και όταν η μαμά θα σου κάνει βίντεο κλήση στο Viber και εσύ δεν θα χρειάζεται να έχεις το κινητό σε ανοιχτή ακρόαση. Υπάρχουν και εκείνες οι ώρες που θες να μοιραστείς τη μουσική σου όμως, όπως τα βράδια στην παραλία για παράδειγμα. Το ηχείο του κινητού δεν φτάνει, γι’ αυτό και στην τσάντα για την παραλία πρέπει να υπάρχει κάθε καλοκαίρι ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth από εδώ και πέρα.

Διακοπές in the city με καλοκαιρινές προσφορές σε laptop

kalokairines-prosfores-tech-02

Βέβαια, παίζει και το άλλο διακοπο-σενάριο. Αντί για Δεκαπενταύγουστο σε κάποιο νησί που «βουλιάζει» από κόσμο, Δεκαπενταύγουστο στην άδεια πόλη! Δρόμοι χωρίς κίνηση, χαλαρές βόλτες σε μέρη που ήταν πάντα «πήχτρα» το χειμώνα, ελεύθερος χρόνος για να παίξεις επιτέλους τα games που τόσον καιρό είναι στο library σου αλλά δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα ούτε το tutorial και να δεις κι εσύ τα νέα επεισόδια Stranger Things για τα οποία με τόση μαεστρία αποφεύγεις εδώ και εβδομάδας τα spoilers! Αυτά τα ωραία μπορείς να κάνεις άμα μείνεις στο σπίτι φέτος στην άδειά σου και εννοείται πως η τεχνολογία δεν γίνεται να λείπει ούτε από αυτά τα πλάνα. Όταν έχεις όρεξη για Netflix απλά ανοίγεις την smart τηλεόρασή σου και μπαίνεις στο app, όταν είναι ώρα για gaming παίρνει σειρά το gaming laptop. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία μπορείς να συνδέσεις το laptop στην τηλεόραση και να απολαύσεις gaming μεγάλων διαστάσεων. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια χρειάζεσαι ασύρματα περιφερειακά, αν και σαν γνήσιος gamer είμαστε σίγουροι πως ήδη έχεις.

Ταξίδι σε μακρινό προορισμό ή ταξίδι μέχρι το κέντρο της πόλης; Όπου κι αν σε βρουν οι φετινές σου διακοπές ένα είναι σίγουρο: η τεχνολογία κάνει την εμπειρία καλύτερη! Και με τις καλοκαιρινές προσφορές μας γίνεται πιο εύκολα δική σου! Ανακάλυψε όλα τα τεχνολογικά gadgets που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι στο Public.gr ή στα καταστήματά μας, τα οποία θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 17 Ιουλίου. Σημείωσέ το στη λίστα σου για να μην το ξεχάσεις!