Αξεσουάρ SBS: Απογείωσε τις διακοπές σου με όφελος έως -50%

Περίληψη: Το smartphone είναι ο πιστός σύντροφος στις διακοπές σου. Ανακάλυψε όλα τα must-have αξεσουάρ της SBS με έκπτωση έως -50%!

Οι μέρες περνούν νεράκι και αυτό σημαίνει πως πλησιάζουν οι πολυπόθητες διακοπές! Πανέμορφες παραλίες, δροσιστικές βουτιές, μαγευτικά τοπία και πάρτι μέχρι πρωίας περιμένουν εσένα και την παρέα σου, για να χαλαρώσεις μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά. Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορείς να αποχωριστείς το καλοκαίρι, αυτό είναι το smartphone. Πώς αλλιώς θα απαθανατίσεις τις συναρπαστικότερες στιγμές των διακοπών για να τις μοιραστείς με φίλους και followers, αλλά και να θυμάσαι μετά από χρόνια; Για να μην αναφερθούμε στις ολοένα και αυξανόμενες λειτουργίες των smartphone. Πλέον, τα πάντα περνούν μέσα από την οθόνη του κινητού σου. Το παν όμως στις διακοπές είναι η άνεση. Οπότε τώρα που σιγά σιγά θα αρχίσεις να ετοιμάζεις βαλίτσες, μην ξεχάσεις να προσθέσεις και τα απαραίτητα αξεσουάρ smartphone, για πραγματικά ξέγνοιαστες διακοπές. Οι καλοκαιρινές προσφορές της SBS είναι εδώ ώστε να απολαύσεις όλα τα… κομφόρ χωρίς να φύγεις εκτός budget. Πάμε να δούμε ποια αξεσουάρ πρέπει να βρίσκονται στη summer list σου, με έκπτωση έως -50%.

Τα must αξεσουάρ των διακοπών

Μπορεί εντός πόλης να είσαι ολιγαρκής όσον αφορά το smartphone σου. Ένας φορτιστής πρίζας, μια προστατευτική θήκη άντε και κάποια μεμβράνη οθόνης για τους πιο προσεκτικούς είναι συνήθως αρκετά. Οι διακοπές όμως, όπως ξέρεις, έχουν τους δικούς τους ρυθμούς. Όλη μέρα – ίσως και νύχτα – θα είσαι έξω. Παραλίες, εξορμήσεις, βόλτες, οδοιπορικά you name it. Όσο και αν έχεις το κινητό κολλημένο στην τσέπη – που δε θα το έχεις - είναι αρκετά εύκολο να ξεμείνεις από μπαταρία. Με κλειστό το κινητό, μπορείς άνετα να χάσεις εκείνη την τέλεια λήψη που αναζητάς για τα social. Για να μη μιλήσουμε για το τι γίνεται σε περίπτωση που πάρετε λάθος στροφή και βρεθείτε στο πουθενά. Ένα fast charge powerbank, μπορεί να αποβεί σωτήριο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Με χωρητικότητα 10.000 mAh και τρεις θύρες USB, ο φορητός φορτιστής είναι το κατεξοχήν αξεσουάρ διακοπών, όχι μόνο για το smartphone αλλά και για τη φωτογραφική, το tablet και όλες τις συσκευές σου που υποστηρίζουν φόρτιση μέσω USB.

Όσο ξέφρενες διακοπές και αν σχεδιάζεις, σίγουρα θα υπάρξουν και στιγμές χαλάρωσης αλλά και βαρετές ώρες όπως αυτές στο πλοίο ή το αυτοκίνητο. Η μουσική είναι η καλύτερη παρέα για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Επειδή όμως δεν είναι και πολύ βολικό να μπλέκεις με καλώδια καλοκαιριάτικα, τα νέα true wireless ακουστικά προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων αλλά και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Τα true wireless ακουστικά είναι κατάλληλα για outdoor δραστηριότητες, πράγμα που σημαίνει ότι θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου κατά τη διάρκεια των διακοπών. Όντας εξαιρετικά βολικά στο αυτί, μπορείς να τα χρησιμοποιείς τόσο για να ακούς μουσική με τις ώρες και να βολτάρεις μιλώντας παράλληλα με τους αγαπημένους σου. Τα ακουστικά ενεργοποιούνται και ζευγαρώνουν μεταξύ τους ταυτόχρονα, ενώ η μπαταρία με διάρκεια ζωής τις πέντε ώρες, είναι υπεραρκετή για όσα χρειάζεσαι.

sbs-accessories-01

Λίγο η ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση, λίγο η κακή τύχη δε θέλει και πολύ για να συμβεί κάποια... στραβή με θύμα το smartphone σου. Μια στιγμή απροσεξίας αρκεί για να χαλάσει το καλοκαιρινό mood. Ειδικά, τώρα που θα είσαι όλη μέρα δίπλα στη θάλασσα. Οκ, αν το κινητό σου είναι αδιάβροχο δεν έχεις πρόβλημα. Συνέχισε να διαβάζεις. Σε διαφορετική περίπτωση, η προστασία της συσκευής σου το καλοκαίρι οφείλει να είναι προτεραιότητα. Μια αδιάβροχη θήκη σφραγίζει αεροστεγώς το smartphone, ώστε να έχεις πάντα το κεφάλι σου ήσυχο. Φυσικά, μέσω του ειδικού grip μπορείς να τραβάς ανεπανάληπτες selfies κολυμπώντας ή κάνοντας το αγαπημένο σου καλοκαιρινό σπορ. Εξαιρετική εναλλακτική αντί ενός αδιάβροχου smartphone, που ναι μεν έχει απόλυτη ανθεκτικότητα στο νερό, όμως μπορεί να σε οδηγήσει εύκολα εκτός budget. Σε περίπτωση που σκοπεύεις να πάρεις αυτοκίνητο μαζί στις διακοπές σου, μια βάση στήριξης για το κινητό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Ειδικά αν έχεις κλείσει δωμάτιο σε μεγάλο νησί και σκοπεύεις να κάνεις ένα αντίστοιχου μεγέθους roadtrip. Η βάση στήριξης κρατάει σταθερό το smartphone φορτίζοντάς το παράλληλα, ώστε να οδηγείς άνετα χωρίς να κοιτάς συνεχώς την οθόνη του κινητού σου.

SBS: Summer offer έως -50%

Το μυστικό για απολαυστικές και αξέχαστες διακοπές είναι να είσαι ξέγνοιαστος. Γι’ αυτό τώρα μπορείς να αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα smartphone αξεσουάρ της SBS με έκπτωση έως -50%. Το νέο summer offer έχει ξεκινήσει και θα τρέξει έως τις 31/8. Οπότε έχεις άπλετο χρόνο για να οργανώσεις τις αγορές σου με το πάσο σου. Αν πάλι το καράβι φεύγει σε λίγες μέρες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όλα τα καλοκαιρινά accessories της SBS είναι διαθέσιμα και με Next Day Delivery. Απλά επιλέγεις τα προϊόντα που θες και αυτά έρχονται στην πόρτα σου την επόμενη κιόλας μέρα.

Οι θερινές εκπτώσεις 2022 ξεκίνησαν και θα τρέξουν έως τις 31 Αυγούστου. Όπως πάντα, τα καλύτερα summer deals παίζουν στα Public. Εκτός από το Public.gr, μπορείς να περάσεις μια βόλτα από τα καταστήματα Public και να δοκιμάσεις από κοντά τα αξεσουάρ της SBS. Keep in mind, ότι αυτή την Κυριακή είναι ανοιχτά για τις αγορές σου.

Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τα SOS των καλοκαιρινών εκπτώσεων και μείνε συντονισμένος στη σελίδα του Public Blog γιατί τα καλύτερα έρχονται!