Επιστροφή στο σχολείο με B2S προσφορές σε στιλάτες τσάντες πλάτης!

Περίληψη: Οι σχολικές περιπέτειες της νέας χρονιάς ξεκινούν! Ανακάλυψε κορυφαίες προσφορές Back to School προσφορές και κάνε την αρχή με μια εντυπωσιακή τσάντα πλάτης!

Έτοιμο να χτυπήσει και πάλι είναι το κουδούνι του σχολείου, σηματοδοτώντας το τέλος του καλοκαιριού και την επιστροφή των μαθητών στις τάξεις. Η νέα χρονιά ξεκινάει και πρώτο μέλημα για τους γονείς δεν είναι άλλο από τη λίστα των σχολικών. Εκεί δεσπόζει φυσικά η αγορά της σχολικής τσάντας. Βέβαια η επιλογή της σωστής τσάντας δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Όπως έχουμε ήδη δει, το δίλημμα «τσάντες πλάτης vs τσάντες με ροδάκια» καλά κρατεί. Αν το «παραδοσιακό» σχολικό backpack είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο μικρό σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς θα κάνεις φέτος Back to School με τις πιο δυνατές προσφορές!

B2S offers που δεν πρέπει να χάσεις!

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο. Τα μαθητικά χρόνια είναι στενά συνδεδεμένα με τη σχολική τσάντα, γι' αυτό και παραμένει η πιο σημαντική αγορά πριν κάθε νέο σχολικό έτος. Βέβαια, σε κάθε σχολική βαθμίδα οι μαθητές έχουν διαφορετικές ανάγκες αλλά και διαφορετικά θέλω. Επειδή η γκάμα στα καταστήματα Public και το Public.gr είναι τεράστια, ξεχωρίσαμε για σένα 5 ειδικά B2S offers με εκπτώσεις που φτάνουν το -30%!

school-backpacks-b2s-01

Miquelrius Save Ocean

Τιμή: 20,93€

Ιδανική για: Μαθητές Νηπιαγωγείου

Η τσάντα πλάτης Miquelrius Save The Ocean είναι μικρή και αρκετά ελαφριά για να βολεύει τους μικρούς μαθητές στα πρώτα τους σχολικά βήματα. Διαθέτει ανατομικό σχεδιασμό, ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και είναι αδιάβροχη. Παρά το μικρό της μέγεθος, το backpack της Miquelrius διαθέτει επαρκή χωρητικότητα για τα  σχολικά του μικρού, ενώ είναι κατάλληλη και για πολλές ακόμη δραστηριότητες εκτός του νηπιαγωγείου.

Paul Frank Οβάλ Musictopia

Τιμή: 31,43€

Ιδανική για: Μαθητές Δημοτικού

Οι μαθητές του Δημοτικού κουβαλούν στο σχολείο τα περισσότερα πράγματα. Βιβλία, τετράδια, μολύβια, γόμες, είδη ζωγραφικής συν τα απαραίτητα για το κολατσιό τους. Το σακίδιο Paul Frank Οβάλ Musictopia διαθέτει δύο κεντρικές θέσεις, μία επιπλέον μπροστινή με εσωτερική θήκη οργάνωσης αλλά και επιπλέον θήκες στα πλαϊνά. Επομένως χωράει άνετα όλο τον σχολικό εξοπλισμό του μικρού σου. Η ανατομική πλάτη και οι ενισχυμένη ιμάντες εγγυώνται άνετη μεταφορά, ενώ ο πολύχρωμος σχεδιασμός της τσάντας είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός.

Eastpak Padded Pak'R

Τιμή: 36,33€

Ιδανική για: Μαθητές Γυμνασίου

Περνώντας σε προτάσεις για τους μαθητές του Γυμνασίου, σειρά έχει η τσάντα Eastpak Padded Pak'R. Προτεραιότητα εδώ έχει η ανθεκτικότητα, μιας και το πρόγραμμα των μαθητών αρχίζει να γεμίζει και τα απογεύματα με μαθήματα και δραστηριότητες. Η τσάντα πλάτης της Eastpak συνδυάζει το στιλ με τη στιβαρή κατασκευή. Οι εργονομικοί ιμάντες ώμου την κάνουν ένα από τα πιο άνετα σακίδια, ενώ οι ξεχωριστές θήκες εξυπηρετούν την εύκολη μεταφορά μικρών και μεγάλων αντικειμένων.

Terranation Στρόγγυλο Μαύρο

Τιμή: 27,94€

Ιδανική για: Μαθητές Λυκείου

school-backpacks-b2s-03

Με ανθεκτικό σχεδιασμό και μοντέρνο design η τσάντα πλάτης της Terranation συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την εργονομία με την αισθητική. Η ανατομική πλάτη της τσάντας και οι ευρύχωρες θήκες εξασφαλίζουν ξεκούραστες μετακινήσεις ανά πάσα στιγμή της ημέρας, ενώ η αδιαβροχοποιημένη επένδυση προστατεύει πλήρως το εσωτερικό. Το backpack της Terranation διαθέτει ακόμη πλαϊνή τσέπη με φερμουάρ ασφαλείας και προστατευτική φόδρα για το πορτοφόλι, αλλά και ειδική λαβή στο πάνω μέρος για την τοποθέτηση του μπουφάν.

Parkland Kingston Blue Stone

Τιμή: 34,93€

Ιδανική για: Φοιτητές & σπουδαστές

Οι μαθητές ετοιμάζονται να κάνουν Back to School, οι φοιτητές όμως βρίσκονται ήδη σε ρυθμούς Back to University. Μπορεί να μη χρειάζονται πλέον τα περισσότερα από τα σχολικά, όμως ένα άνετο backpack σαν το Parkland Kingstone είναι απαραίτητο για τις υποχρεώσεις εντός και εκτός σχολής. Εκτός από ανθεκτική επένδυση, η τσάντα πλάτης διαθέτει χώρο για τη μεταφορά laptop ή tablet, δύο μεγάλες εξωτερικές τσέπες και μία ποικιλία από εσωτερικές τσέπες για την οργάνωση διάφορων μικροαντικειμένων.

FAQs για το τέλειο σχολικό backpack

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος;

Το μέγεθος της τσάντας παίζει καταλυτικό ρόλο στην καθημερινότητα κάθε μαθητή. Βεβαιώσου πως το βάρος της μοιράζεται εξίσου στους δύο ώμους και δεν ξεπερνά το 1/10 του σωματικού βάρους του παιδιού. Μια δοκιμή πριν την τελική αγορά είναι απαραίτητη, ώστε να δεις πόσο καλά «κάθεται» η καινούρια τσάντα στην πλάτη του μικρού.

Ποια είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια τσάντα πλάτης;

Εργονομικός σχεδιασμός, ανατομική πλάτη, μεγάλη χωρητικότητα, επαρκή χωρίσματα. Τα τέσσερα αυτά χαρακτηριστικά είναι τα πλέον σημαντικά για κάθε σχολική τσάντα πλάτης, ούτως ώστε να μη προκαλείται δυσφορία στο παιδί κατά τις καθημερινές του μετακινήσεις. Το σχολικό σακίδιο είναι όμως και άποψη, οπότε καλό είναι το αισθητικό κομμάτι να ταιριάζει στα γούστα και το χαρακτήρα του παιδιού.

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να αγοράσω το νέο μου σακίδιο;

Μερικές μέρες πριν το πρώτο κουδούνι. Όπως είδες, οι προσφορές σε τσάντες και σχολικά είδη την περίοδο αυτή δίνουν και παίρνουν. Τα μαθήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, πράγμα που σημαίνει πως έχεις στη διάθεσή σου περισσότερο χρόνο για να καταλήξεις στη σωστή τσάντα που θα συντροφεύσει το μικρό σου τη νέα σχολική χρονιά.

school-backpacks-b2s-02

Πώς μπορώ να καθαρίσω το σχολικό σακίδιο;

Το σχολείο δεν είναι μόνο μελέτη αλλά και διασκέδαση. Τα παιδιά θα παίξουν, θα τρέξουν και θα κάνουν σκανδαλιές όπως ακριβώς έκανες και εσύ στην ηλικία τους. Η τσάντα βέβαια δε γίνεται να βγει αλώβητη. Αν η τσάντα είναι σχετικά καθαρή, ένα πέρασμα με βρεγμένο σφουγγάρι και λίγη σαπουνάδα αρκεί. Τώρα, αν οι λεκέδες επιμένουν, μπορείς να τη βάλεις να μουλιάσει σε νερό μαζί με υγρό πιάτων. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε το πλυντήριο.

 Ποια brands ξεχωρίζουν ήδη φέτος;

Coolbee, Eastpak, No Fear, Polo και Parkland «παίζουν» δυνατά τη φετινή χρονιά με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα για τους μαθητές όλων των τάξεων. Εξίσου στιλάτες είναι οι τσάντες της Maui, ενώ οι σχολικές τσάντες με την υπογραφή της LEGO είναι μια κατηγορία από μόνες τους!

Τα πιο cool σχολικά backpacks σε περιμένουν σε προσφορά στα Public!

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα για νέα σχολική τσάντα; Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στα καταστήματα Public αλλά και στο Public.gr θα βρεις αμέτρητες επιλογές σε σχολικές τσάντες, μαζί με ακόμα περισσότερα Back to School offers για να κάνεις φέτος την πιο στιλάτη επιλογή χωρίς δεύτερες σκέψεις. Καλή σχολική χρονιά!