4+4 ιδέες καλοκαιρινών δώρων για δασκάλες & δασκάλους

Περίληψη: Κλείσε τη φετινή σχολική χρονιά μοιράζοντας πλατιά χαμόγελα με πρωτότυπα καλοκαιρινά δώρα για δασκάλες και δασκάλους!

Οδεύουμε σιγά σιγά προς το τέλος ακόμα μιας σχολικής χρονιάς και λίγες εβδομάδες πριν το τελευταίο κουδούνι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πεις ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην αγαπημένη δασκάλα/ο του παιδιού. Ακόμα και ένα μικρό δώρο είναι αρκετό για να χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο στον άνθρωπο με τον οποίο το παιδί σου πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι του φετινού έτους. Αυτό το χαμόγελο μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο, αν σκεφτούμε πρωτότυπα καλοκαιρινά δώρα, χρήσιμα για το καλοκαίρι όσο και για τη νέα σχολική σεζόν που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Τι λες λοιπόν, πάμε να δούμε μερικές ιδέες για καλοκαιρινά δώρα που θα ενθουσιάσουν τη δασκάλα και το δάσκαλο;

Δώρα για δασκάλες: 4 ιδέες για να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ

Summer gift για τη δασκάλα #1: Ρολόι για την τάξη & τη γυμναστική της

Όμορφο, διακριτικό και με συμπαγή σχεδιασμό, τα έξυπνα ρολόγια προσθέτουν άνεση, στιλ και λειτουργικότητα στην καθημερινότητα της δασκάλας. Πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το μάθημα. Το πρόγραμμα της ημέρας περνάει μέσα από την HD οθόνη του Redmi Watch 2 Lite και τις φανταστικές του smart λειτουργίες. Τώρα που η σχολική χρονιά βαίνει προς το τέλος και ο ελεύθερος χρόνος της δασκάλας είναι ελαφρώς περισσότερος, ένα smartwatch είναι επίσης η top αφορμή για να μπει σε ρυθμούς γυμναστικής και να κρατηθεί σε φόρμα την περίοδο των διακοπών.

Summer gift για τη δασκάλα #2: Βιβλίο για τις βουτιές στην παραλία

Εκτός απροόπτου το πιθανότερο είναι πως το καλοκαίρι θα βρει την αγαπημένη δασκάλα του μικρού κάτω από την ομπρέλα κάποιας μαγευτικής παραλία. Τι χρειάζεται επομένως; Σίγουρα τσάντα θαλάσσης, αντηλιακό και ένα ταξιδιάρικο καλοκαιρινό μυθιστόρημα. Ακόμα και αν η δασκάλα δεν είναι και πολύ φίλη των rom-coms, η ασυνήθιστη ιστορία αγάπης της Emily Henry στο βιβλίο «Άνθρωποι που διαβάζουν στην παραλία» δύσκολα θα την αφήσει ασυγκίνητη. Μια συγγραφέας ρομαντικών βιβλίων που δεν πιστεύει πια στην αγάπη και ένας βραβευμένος συγγραφέας υψηλής λογοτεχνίας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη: την έλλειψη έμπνευσης. Ένα παράτολμο στοίχημα θα τους κάνει όμως να αναθεωρήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα.

Summer gift για τη δασκάλα #3: Must αξεσουάρ κινητού για κάθε ταξίδι

Να κλείσει το κινητό από μπαταρία. Ο μεγάλος φόβος κάθε ταξιδιώτη στις καλοκαιρινές διακοπές, και η δασκάλα σίγουρα δεν είναι εξαίρεση. Το smartphone είναι ο βασικός οδηγός για την οργάνωση κάθε ταξιδιού. Πολύ απλά πλέον από εκεί περνούν τα πάντα. Για να μη μιλήσουμε για φωτογραφίες, stories και βίντεο. Ένας φορτιστής πρίζας και ένα powerbank είναι τα πλέον απαραίτητα σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση. Κοντινή ή μακρινή. Σε συνεργασία με την iRepair δημιουργήσαμε τo brand της Tune για να βρεις επιτέλους αξεσουάρ για gadgets με ποιότητα. Τέτοια πιθανά απρόοπτα κανένας δε θέλει στις διακοπές του. Ούτε εσύ, και ούτε η δασκάλα του μικρού.

Summer gift για τη δασκάλα #4: Αδιάβροχη φωτογραφική για φανταστικές λήψεις

Μιας και αναφερθήκαμε παραπάνω στα gadgets του καλοκαιριού, ακόμα μια καλή ιδέα για summer gift είναι, τι άλλο, μια φωτογραφική. Με μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή, οι πολυπόθητες λήψεις στη θάλασσα ή την πισίνα γίνονται παιχνιδάκι ακόμα και αν η δασκάλα δεν έχει ξαναπιάσει κάμερα στα χέρια της. Με ανάλυση 16 megapixels και προστασία από το νερό ακόμα και σε βάθος 3 μέτρων, η Aquapix W2024 είναι φτιαγμένη για τέλειες φωτογραφίες ακόμη και πάνω τα κύματα!

Δώρα για δασκάλους: Gadgets και παιχνίδια για ατελείωτη διασκέδαση

Summer gift για το δάσκαλο #1: Tablet για διασκέδαση & δουλειά

Ένα δωράκι αξίζουν όμως και οι δάσκαλοι και δε θέλουμε να τους αφήσουμε με παράπονο. Έτσι δεν είναι; Ειδικά, αν ο δάσκαλος του μικρού δηλώνει gadget maniac, τότε ένα καλό tablet είναι ό,τι πρέπει για δώρο. Λεπτό, ελαφρύ και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία, το Samsung Galaxy Tab A8, πάει παντού και προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο για τις καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης όσο και για την οργάνωση των μαθημάτων. Φωτογραφήσεις, stream-άρισμα, παιχνίδια αλλά και πλήθος εφαρμογών για την προετοιμασία της διδακτικής ύλης, όταν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι του Σεπτεμβρίου.

Summer gift για το δάσκαλο #2: Ακουστικά για μουσική & audiobooks

Σε ποιον δεν αρέσει να κάνει ένα break ακούγοντας podcasts, audiobooks ή έστω λίγη χαλαρή μουσική; Με τόση φασαρία στους σχολικούς διαδρόμους και τις τάξεις, ο δάσκαλος ίσως το χρειάζεται και ένα τσακ παραπάνω. Τι θα έλεγες λοιπόν να κοιτάξουμε bluetooth ακουστικά για καλοκαιρινό δώρο; Τα Samsung Galaxy Buds2 Pro δεν είναι τυχαία best seller στην κατηγορία τους. Τα wireless ακουστικά προσφέρουν ασύγκριτη ποιότητα ήχου, ενώ η δυνατότητα active noise cancellation, εγγυάται πολύτιμες στιγμές απόλυτης ηρεμίας μέσα στην ημέρα, μακριά από ενοχλητικούς θορύβους.

Summer gift για το δάσκαλο #3: Επιτραπέζιο για βραδιές gaming

Ποιος είπε πως μόνο «τα παιδία παίζει». Διακοπές έρχονται και το καλοκαίρι, ως είθισται, όλοι θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Αντί λοιπόν να επιλέξεις ένα τυπικό δώρο για το δάσκαλο, γιατί να μην κάνεις φέτος τη διαφορά με ένα δώρο που φωνάζει από μακριά «διασκέδαση». Ένα κλασικό επιτραπέζιο παρέας θα συνοδεύσει ιδανικά τις καλοκαιρινές διακοπές του δασκάλου, άσε που στο εξής θα σας θυμάται κάθε φορά που θα κανονίζει gaming βραδιά.

Summer gift για το δάσκαλο #4: Θερμός για το πρωινό καφεδάκι

Για ένα επάγγελμα όπως αυτό του δασκάλου, ένα ανθεκτικό θερμός που θα κρατά ζεστό το πρωινό καφεδάκι είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμο. Όποιος έχει περάσει από τη θέση του εκπαιδευτικού γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η πρώτη γουλιά καφέ για να ξεκινήσει καλά η μέρα. Οπότε αν δεν είσαι σίγουρος για τα γούστα του δασκάλου και θες να του κάνεις ένα δώρο που θα το έχει μαζί του μέσα και έξω από την τάξη, τότε ρίξε μια ματιά σε ένα στιλάτο μπουκάλι θερμός.

Μην ξεχάσεις την ευχετήρια κάρτα

Υπάρχει πάντα και η επιλογή να κάνετε ένα δώρο από κοινού με τους γονείς και τα άλλα παιδιά της τάξης. Σκαρφιστείτε ιδέες για ένα προσωποποιημένο δώρο και αποχαιρετίστε όλοι μαζί τη φετινή σχολική χρονιά με την πιο fun διάθεση. Σημαντικό! Μην παραλείψετε την ευχετήρια κάρτα. Μια μικρή αφιέρωση από κάθε παιδί θα δώσει άλλη διάσταση στο δώρο σας, κάνοντάς το πραγματικά ξεχωριστό.

Ψάχνεις δώρο για τη δασκάλα και το δάσκαλο; Πες Public!

Τόσες και ακόμα περισσότερες μοναδικές προτάσεις δώρων σε περιμένουν στα καταστήματα Public και το Public.gr. Ένα καλό δώρο όμως είναι προσωπική υπόθεση. Γι' αυτό κάθισε αναπαυτικά με το βλαστάρι σου, μιλήστε για το στιλ και το γούστο του δασκάλου, και διαλέξτε μαζί το δώρο που θα εκφράζει όλη σας την ευγνωμοσύνη για το παιδαγωγικό του έργο. Σε περίπτωση που φτάσετε σε... αδιέξοδο, μη φοβού! Υπάρχει πάντα και η επιλογή μιας gift card. Λίγα κλικ αρκούν για να δώσεις στη δασκάλα και το δάσκαλο τη χαρά της επιλογής ανάμεσα στα 1.000.000+ προϊόντα μας!

Url Κατηγορία