Οι must οικιακές συσκευές για να βάλεις τις δουλειές στον αυτόματο

Περίληψη: Ανακάλυψε τις οικιακές συσκευές που κάνουν τη φροντίδα του σπιτιού παιχνιδάκι, με έκπτωση έως -60% !

Να πας παραλία. Να βγεις παρέα με τους κολλητούς. Να χαλαρώσεις stream-άροντας. Να αράξεις στο μπαλκόνι με ένα βιβλίο. Και τι δεν μπορείς να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο. Μάντεψε όμως. Όλη την εβδομάδα έχεις αφήσει τις δουλειές του σπιτιού και τώρα στο ρεπό τρέχεις να σώσεις ό,τι σώζεται. Τι να πρωτοκάνεις όμως; Να σκουπίσεις, να σφουγγαρίσεις, να βάλεις πλυντήριο, να μαγειρέψεις; Δύσκολο πράγμα ακούγεται το νοικοκυριό. Σίγουρα, δεν μιλάμε για την πιο διασκεδαστική διαδικασία ever, όμως αυτό δε σημαίνει πως το μάζεμα του σπιτιού πρέπει να καταλήγει να γίνεται αγγαρεία. Ειδικά από τη στιγμή που η τεχνολογία στέκεται περήφανα στο πλευρό σου και αναλαμβάνει για σένα πολλές από τις χρονοβόρες και κουραστικές δουλειές. Αυτό το καλοκαίρι οι οικιακές συσκευές παίζουν δυνατά στο Public. Πάμε να δούμε λοιπόν μερικές λύσεις για να διατηρείς το σπίτι στην εντέλεια, και το καλύτερο, χωρίς τύψεις που ξέχασες και πάλι να βάλεις σκούπα!

Σκούπες ρομπότ: Σκούπισμα και καθάρισμα από το… μέλλον!

Ας ξεκινήσουμε με την κατά πολλούς πιο βαρετή δουλειά του σπιτιού. Το σκούπισμα. Ευτυχώς, οι εποχές που έπρεπε να πάρεις σκούπα και φαράσι ανά χείρας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί ενώ πλέον και η ηλεκτρική σκούπα φαντάζει…πασέ. Οι σκούπες ρομπότ είναι σίγουρα μια must have οικιακή συσκευή, μιας και αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου το καθημερινό σκούπισμα. Ρυθμίζοντας σε λίγα μόλις λεπτά τη σκούπα ρομπότ, μπορείς να καθαρίσεις όλες τις επιφάνειες από την άνεση του καναπέ σου. Τα σκουπορομπότ λειτουργούν εντελώς αυτόνομα, καθώς μέσω της προηγμένης τεχνολογίας τους, χαρτογραφούν και σκουπίζουν αποτελεσματικά όλο το χώρο. Μάλιστα, δε χρειάζεται καν να είσαι παρών! Μπορείς κάλλιστα να προγραμματίσεις τη σκούπα να κάνει τη δουλειά της όσο εσύ λείπεις από το σπίτι. Αν έχει δε και λειτουργία σφουγγαρίσματος, τότε ξεμπερδεύεις με άλλη μία κουραστική δουλειά.  

Φουρνάκια ρομπότ: Πεντανόστιμο φαγητό με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το μαγείρεμα είναι μια από τις πιο δημιουργικές και διασκεδαστικές ασχολίες στο σπίτι. Αρκεί βέβαια να έχεις τον απαραίτητο χρόνο και την αντίστοιχη ενέργεια. Όταν επιστρέφεις κατάκοπος μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, το τελευταίο που θες είναι να εξασκήσεις τις γαστρονομικές σου δεξιότητες. Και επειδή το φαγητό απ’ έξω δεν το λες και ιδιαίτερα υγιεινό, τα φουρνάκια ρομπότ είναι εδώ για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ζέσταμα, απόψυξη και φυσικά μαγείρεμα γίνονται αυτόματα σε λίγα λεπτά, ενώ γευστικά τα φουρνάκια ρομπότ δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τις άλλες μικροσυσκευές της κουζίνας σου. Αφού γυρίσεις σπίτι, κάνε ένας ντους και βάλε την αγαπημένη σου σειρά να παίζει, όσο τα φουρνάκια ρομπότ αναλαμβάνουν το ρόλο του σεφ.

Πλυντήρια-στεγνωτήρια: Φρόντισε τα ρούχα σου… έξυπνα

Ένα από τα πλεονεκτήματα των οικιακών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας, είναι ότι σπάνια έχουν σχεδιαστεί για μια και μόνο εργασία. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια, όπως δηλώνει και το όνομά τους, αναλαμβάνουν την πλήρη περιποίηση των ρούχων σου. Αν έχεις οικογένεια, ξέρεις πόσο ταλαιπωρία είναι το συνεχές βάζε-βγάζε των ρούχων στην απλώστρα. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια φροντίζουν και ταυτόχρονα προστατεύουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά υφάσματα. Όταν στις δεκάδες λειτουργίες τους προστεθούν και smart δυνατότητες, τότε το πράγμα…ξεφεύγει. Custom προγράμματα πλύσης, αυτόματος καθαρισμός, φωνητικός βοηθός και σύνδεση μέσω Wi-Fi είναι μόλις μερικά από τα features των smart πλυντηρίων. Το μόνο που χρειάζεται από σένα είναι να βάλεις τα ρούχα στον κάδο. Φρόντισε μόνο να ξεχωρίσεις σκούρα και λευκά για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως!

automato-kathatrisma-spitiou-01

Πρέσες σιδερώματος: Το σιδέρωμα γίνεται – επιτέλους – ξεκούραστα

Μαζί με το σκούπισμα, το σιδέρωμα διεκδικεί επάξια τον τίτλο της πιο βαρετής δουλειάς του σπιτιού. Κακά τα ψέματα, το σιδέρωμα για τους περισσότερους από εμάς είναι μόνιμος βραχνάς. Από όπου και να το πιάσεις το πράγμα είναι δύσκολο. Είτε θα ανάβεις μέρα παρά μέρα το σίδερο, είτε θα αφήσεις το σιδέρωμα για το σαββατοκύριακο όταν ο όγκος από τα ασιδέρωτα θα έχει καταλήξει να είναι απελπιστικός. Και εδώ η τεχνολογία είναι ο πιστός σου σύμμαχος. Οι πρέσες σιδερώματος μειώνουν στο μισό το χρόνο της όλης διαδικασίας, για να μην σπαταλάς ώρες πάνω από τη σιδερώστρα. Εκτός από χρόνο γλυτώνεις κόπο και νεύρα, καθώς εκεί που ξεχωρίζουν οι πρέσες ατμού είναι στη διαχείριση των δύσκολων υφασμάτων. Ακόμα και αν είσαι αρχάριος στο σπορ, μπορείς να πετύχεις εύκολα κολλαριστό πουκάμισο και παντελόνι στην τσάκιση.

Πλυστικά: Το απόλυτο εργαλείο για τους εξωτερικούς χώρους

Οι δουλειές του σπιτιού όμως δεν περιορίζονται στους εσωτερικούς χώρους. Το μπαλκόνι, η αυλή και ο κήπος χρειάζονται επίσης φροντίδα. Μιας και μιλάμε για εξωτερικούς χώρους, το καθάρισμά τους μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα απαιτητική υπόθεση. Σκόνη, χώμα και ρύποι συσσωρεύονται εύκολα και φεύγουν δύσκολα. Όπως καταλαβαίνεις σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται μεγάλη δύναμη πυρός. Για να μη φας ώρες παλεύοντας όπως όπως με το λάστιχο, δοκίμασε ένα πλυστικό μηχάνημα. Πρακτικά, συμπαγή και αποτελεσματικά, τα πλυστικά μηχανήματα είναι ιδανικά για τον γρήγορο καθαρισμό των εξωτερικών χώρων αλλά και του αυτοκινήτου.

automato-kathatrisma-spitiou-02

Βάλε τάξη στο σπίτι με έκπτωση έως -60%!

Οι οικιακές συσκευές βρήκαν στο σπίτι τους. Αν θες να απαλλαγείς από τις καθημερινές σκοτούρες του σπιτιού, τώρα μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεται στα καταστήματα Public και στο public.gr. Μη ξεχνάς πως ήδη τρέχουν οι καλοκαιρινές μας εκπτώσεις, πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να αποκτήσεις μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές με έκπτωση έως -60%! Για να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα tips που θα σου λύσουν τα χέρια, stay tuned στο Public Blog!