Public x Bookvoice.gr: Πώς θα ζήσεις την απόλυτη audiobook εμπειρία

Περίληψη: Audiobook στον καφέ, στο gym ή στο δρόμο; Τώρα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Bookvoice.gr για να απολαύσεις το αγαπημένο σου βιβλίο όπου και αν βρίσκεσαι!

Πώς προτιμάς να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο; Ξαπλωμένος αναπαυτικά στον καναπέ; Χαλαρώνοντας στο κρεβάτι μετά από μια κουραστική μέρα; Στη βεράντα όσο σε χτυπάει το απαλό ανοιξιάτικο αεράκι, ή μήπως σε κάποιο cosy café απολαμβάνοντας τα vibes της πόλης; Πολλά τα ερωτήματα φίλε αναγνώστη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αφεθείς στη μαγεία του καλού βιβλίου. Το νέο μεγάλο trend λέγεται audiobooks και πίστεψέ μας όταν λέμε πως δίνει άλλη διάσταση στο διάβασμα. Σκέψου να ακούς τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη να αφηγείται το αγαπημένο σου μυθιστόρημα. Τους ήρωες να αποκτούν ξαφνικά φωνή και τις περιπέτειες τους να ζωντανεύουν στη φαντασία σου.

Αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να απολαμβάνεις τη χαρά της ανάγνωσης. Γι’ αυτό και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για το βιβλίο με το Bookvoice.gr, την πρώτη μεγάλη πλατφόρμα audiobooks στην Ελλάδα. Για να φέρουμε τη «φωνή του ελληνικού βιβλίου» σε όλους όσους λατρεύουν το διάβασμα όσο και εμείς. Εκτός από χιλιάδες paperbacks, hardbacks και ειδικές εκδόσεις, στο Public.gr μπορείς τώρα να αποκτήσεις και το επόμενό σου audiobook, επιλέγοντας ανάμεσα σε 500+ διάσημα βιβλία από 31 εκδοτικούς οίκους! Μάλιστα, το πρώτο βιβλίο μπορείς να το διαβάσεις δωρεάν. Ας δούμε τώρα πού μπορείς να τα ματσάρεις.

public-bookvoice-audiobooks-01

Audiobooks στο γυμναστήριο

Στο γυμναστήριο τα ακουστικά και μια καλή playlist είναι όσο απαραίτητη είναι η πετσέτα και το παγούρι με το νερό. Ποιος είπε όμως ότι πρέπει σώνει και ντε να γυμναστείς μόνο με μουσική; Ειδικά σε όργανα όπως ο διάδρομος και το ποδήλατο, μπορείς να ακούσεις το πιο fun podcast (λέγε με The Orange Show) ή, γιατί όχι, να ξεκινήσεις το διάβασμα ενός audiobook. Φρόντισε μόνο τα ακουστικά σου να είναι noise cancelling, για να ευχαριστηθείς το βιβλίο σου όπως πρέπει. Χωρίς παρεμβολές, ακόμα και αν μιλάμε για ένα χώρο όπως το gym.

Audiobooks στις δουλειές του σπιτιού

Πόσες φορές έχεις αναβάλει τις δουλειές του σπιτιού; Ας μην κρυβόμαστε, υπάρχουν και πιο διασκεδαστικά πράγματα στη ζωή από το σκούπισμα και το σιδέρωμα. Το «διάβασμα» όμως ενός audiobook μπορεί να κάνει το σφουγγάρισμα, το άπλωμα των ρούχων και τα λοιπά κουραστικά chores αρκετά πιο υποφερτά έως και χαλαρωτικά. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έχεις να κάνεις γενική, αντί να μπεις στη λογική «ασ’ το για αργότερα», απλά ανοίγεις την εφαρμογή του Bookvoice.gr και συνεχίζεις το βιβλίο σου από εκεί που σταμάτησες. Μην απορήσεις από το πόσο αγχολυτικό μπορεί να γίνει το ξεσκόνισμα και το πλύσιμο των πιάτων.

Audiobooks καθ' οδόν

Πήγαινε-έλα στη δουλειά; Βόλτα για ψώνια; Χαλαρό τρεξιματάκι στο τετράγωνο γύρω από το σπίτι; Η βαβούρα στο δρόμο είναι (σχεδόν) πάντα ενοχλητική και ένα audiobook είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχαριστηθείς τις outdoor δραστηριότητές σου αλλά και να περάσει ο χρόνος πιο εύκολα όταν είσαι κολλημένος στο φανάρι ή περιμένεις τα μέσα. Απλά επιλέγεις το βιβλίο που θες να ακούσεις στο κινητό σου, μέσω streaming ή αφού κάνεις download και είσαι έτοιμος.

public-bookvoice-audiobooks-02

Audiobooks στον καφέ

Αν είσαι φανατικός βιβλιόφιλος, ξέρεις πόσο τέλεια εμπειρία είναι να διαβάζεις το βιβλίο σου σε ένα χαριτωμένο book café. Εκεί που η ατμόσφαιρα μοσχοβολά από τη μυρωδιά του φρεσκοαλεσμένου καφέ και τις σελίδες των δεκάδων βιβλίων. Εκεί που μπορείς να χαθείς με τις ώρες διαβάζοντας. Ή ακούγοντας στην προκειμένη περίπτωση. Τα audiobooks πάνε παντού, και τώρα έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις το βιβλίο σου, όσο πίνεις το καφεδάκι σου ακόμα και χωρίς σύνδεση στο internet.

Audiobooks στο… διάβασμα

Μπορείς να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο. Μπορείς να το ακούς. Έχεις σκεφτεί όμως να το ακούς διαβάζοντας; Αν αναζητάς μια πραγματικά immersive αναγνωστική εμπειρία, τότε βυθίσου στον καναπέ, άνοιξε το βιβλίο σου και πάτα play στον αντίστοιχο τίτλο από το Bookvoice.gr. Η φωνή του αφηγητή χτίζει ατμόσφαιρα και σε βάζει για τα καλά στο mood της υπόθεσης, όσο η αγωνία χτυπάει «κόκκινο». Επιπλέον, ακούγοντας και διαβάζοντας ταυτόχρονα, εξασκείς πολλαπλά μέρη του εγκεφάλου, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα να αποσυντονιστείς και να χάσεις τη ροή της αφήγησης.

public-bookvoice-audiobooks-03

Η φωνή του ελληνικού βιβλίου ακούγεται στα Public

Αυτές είναι λίγες μόνο περιστάσεις τις οποίες μπορείς άνετα να ματσάρεις με ένα audiobook. Από το σαλόνι του σπιτιού, μέχρι το μετρό και το bibliophile στέκι σου, τώρα μπορείς να ζήσεις μια εντυπωσιακή εμπειρία ανάγνωσης όπου και αν βρίσκεται. Μαζί με την πλατφόρμα του Bookvoice.gr, καλωσορίζουμε τα audiobooks με εκατοντάδες διαθέσιμους τίτλους και επιλεγμένα best sellers. Βρες εδώ με ποιο θα ξεκινήσεις και ετοιμάσου για ασταμάτητο binge-reading. Ή μήπως binge-listening; Χμμ... 🤔