Public Outlet: Ο πρώτος προορισμός για το νέο σου σπίτι!

Περίληψη: Χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε μόνιμα χαμηλές τιμές σε περιμένουν στο μεγαλύτερο Outlet για να φτιάξεις από το μηδέν το σπίτι των ονείρων σου!

Ένα νέο σπίτι σηματοδοτεί ένα «φρέσκο» ξεκίνημα στη ζωή κάθε ανθρώπου. Θυμήσου την πρώτη φορά που άφησες το πατρικό σου. Είτε πρόκειται για ένα φοιτητικό σπίτι είτε αργότερα για ένα οικογενειακό διαμέρισμα, η διαμόρφωση του χώρου μας είναι μια διαδικασία με χαρά αλλά και προκλήσεις. Δεν είναι μόνο να βρεις τις συσκευές που χρειάζεσαι μαζί με τα έπιπλα και τα αντικείμενα που αντανακλούν το στιλ σου. Είναι και το να μείνεις μέσα στα όρια του budget σου, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Επίτρεψε μας να σου (ξανα)συστήσουμε το Public Outlet. Το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα βρίσκεται στον Ρέντη με μεγάλη ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και με έκπτωση που φτάνει έως το -70%!

Γιατί Public Outlet;

Κλιματιστικό ή κουζίνα; Ψυγείο, πλυντήριο ή μήπως καινούριες μικροσυσκευές; Ό,τι και αν βρίσκεται στην κορυφή της wishlist, ο πρώτος προορισμός είναι το Public Outlet. Με έκθεση που ξεπερνά τα 1.000 τ.μ, εδώ θα βρεις την πληρέστερη γκάμα προϊόντων για τις ανάγκες του νέου σου σπιτιού. Υπολογιστές, smartphones, τηλεοράσεις, wearables, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές και πολλές ακόμη προτάσεις από επώνυμες μάρκες. Εννοείται πως στο εκπτωτικό μας κατάστημα συνεχίζεις να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου Public υπηρεσίες. Εγκατάσταση νέας συσκευής, απεγκατάσταση της παλιάς, δωρεάν ανακύκλωση μαζί με τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής που θα σου λύσουν τα χέρια. Public Now, Pay Later μέσω Klarna, FlexPay και πολλές ακόμη επιλογές για να διαμορφώσεις το κατάλληλο για σένα πλάνο πληρωμών.

Οικιακές συσκευές στις Outlet τιμές που έψαχνες!

Outlet offers σε λευκές συσκευές!

public-outlet-oikiakes-syskeyes-01Οι λευκές συσκευές η «ψυχή» του σπιτιού. Κάθε μικρό ή μεγάλο νοικοκυριό χρειάζεται ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, κουζίνα. Οι σύγχρονες λευκές συσκευές είναι η βάση για ένα λειτουργικό και ενεργειακά αποδοτικό σπίτι. Μπορεί να είναι απαραίτητες για να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, ωστόσο πλέον δεν απαιτούνται οικονομικές «υπερβάσεις». Στο Public Outlet βρίσκεις εκατοντάδες μοντέλα σε τιμές που «ταιριάζουν» σε κάθε budget. Ειδικά offers σε περιμένουν σε ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια πιάτων, φούρνους, εντοιχιζόμενες εστίες, πλυντήρια ρούχων και πολλές ακόμη μεγάλες συσκευές για να εγκαινιάσεις το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή σου.

Το καλό πρωινό ξεκινά από Outlet μικροσυσκευές!

Τραγανά σάντουιτς, σπιτικά pancakes, δροσερά smoothies και απολαυστικά καφεδάκια. Ποιος λέει όχι σε ένα πεντανόστιμο πρωινό ή ένα γευστικό afternoon brunch. Οι μικροσυσκευές της κουζίνας είναι αυτές που απελευθερώνουν τη γαστρονομική σου φαντασία γεμίζοντας το σπίτι με γεύσεις και αρώματα. Τώρα που οι προσφορές στο Public Outlet περιλαμβάνουν όλη τη γκάμα οικιακών συσκευών, είναι ευκαιρία να εντοπίσεις τα πιο δυνατά «offers» σε μικροσυσκευές για να εξοπλίσεις οικονομικά την κουζίνα σου. Στο κατάστημα του Ρέντη θα βρεις βραστήρες, φρυγανιέρες, τοστιέρες, αποχυμωτές και όλα τα παρεμφερή που χρειάζεσαι για να ετοιμάζεις γευστικά, χυμούς και μικρά σνακ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

public-outlet-oikiakes-syskeyes-03

Κλιματιστικά για ιδανική ατμόσφαιρα κάθε εποχή!

Είμαστε μόλις στις αρχές του Απρίλη και ο καιρός μοιάζει να έχει κάνει fast forward στο καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται φέτος να ανοίξουμε το κλιματιστικό στη ψύξη πιο σύντομα απ’ άλλες χρονιές. Σε κάθε περίπτωση το κλιματιστικό είναι η #1 αποδοτική λύση για να απολαμβάνεις στο 100% το χρόνο που περνάς στο νέο σπίτι, ό,τι καιρό και αν κάνει εκεί έξω. Από αποδοτικά κλιματιστικά inverter μέχρι smart μοντέλα με προηγμένες λειτουργίες, η αγορά ενός air condition τελευταίας γενιάς συνιστά επένδυση όχι μόνο για τους επερχόμενους καύσωνες αλλά για όλο το χρόνο. Ειδικά τώρα που «παίζουν» σε τιμές Outlet, για να μην ξεχνιόμαστε.

Οι δουλειές του σπιτιού θέλουν «σύμμαχο» την τεχνολογία!

Μπορεί να μη μας αρέσει, αλλά οι δουλειές του σπιτιού δεν τελειώνουν ποτέ. Το σκούπισμα με σκούπα και φαράσι θα έπρεπε να συγκαταλέγεται στους «ηράκλειους άθλους». Όσο για το σιδέρωμα, εκεί οι στοίβες με τα ασιδέρωτα είναι μια άλλη… λυπηρή ιστορία. Ευτυχώς η τεχνολογία είναι με το μέρος μας. Ηλεκτρικές σκούπες, σκούπες ρομπότ, ατμοσίδερα, πρέσες και συστήματα ατμού έρχονται να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού πιο ξεκούραστες, που σημαίνει και πιο ευχάριστες. Στα ράφια του Public Outlet σε περιμένει μια μεγάλη γκάμα συσκευών για να επιλέξεις αυτή που «κουμπώνει» με τις ανάγκες του νέου σου σπιτιού.

public-outlet-oikiakes-syskeyes-02

Smart deals για… smart home

Τo σύγχρονο σπίτι είναι λειτουργικό, αποδοτικό και «έξυπνο». Οι smart λύσεις φέρνουν προηγμένους αυτοματισμούς από το… μέλλον, με έξυπνες συσκευές και «βοηθούς» που φροντίζουν για μια σειρά λειτουργιών όπως, ο φωτισμός, η σύνδεση στο διαδίκτυο, φτάνοντας μέχρι και την ίδια την ασφάλεια του σπιτιού. Όπως καταλαβαίνεις, στις μέρες μας το «έξυπνο σπίτι» είναι πολλά παραπάνω από απλούς χρονοδιακόπτες. Πέρνα μια βόλτα από το Public Outlet στο Ρέντη για να το διαπιστώσεις και ιδίοις όμμασι!

Το νέο σου σπίτι ξεκινά από τα Public Outlet

Η μεγαλύτερη ποικιλία οικιακών συσκευών σε περιμένει στο υπερσύγχρονο εκπτωτικό μας κατάστημα. Φυσικά στα ράφια του Public Outlet θα βρεις όχι μόνο λευκές συσκευές, μικροσυσκευές, είδη θέρμανσης και smart λύσεις αλλά και χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Ό,τι χρειάζεται το νέο σου σπίτι στις Outlet τιμές που έψαχνες! 

Καλές αγορές!