Φέτος κάνουμε εμείς πασχαλινά δώρα στη νονά και το νονό!

Περίληψη: Το Πάσχα πλησιάζει και ήρθε η μοναδική εποχή που ο νονός, η νονά, και το βαφτιστήρι έρχονται ακόμη πιο κοντά – αλλά φέτος με plot twist στα πασχαλινά δώρα!

Η σχέση νονού/νονάς και βαφτιστηριού είναι ιδιαίτερη. Είναι μοναδική. Είναι αυτή που διαμορφώνει χαρακτήρες, λες και το λάδι του παπά έχει μια μυστικιστική ικανότητα να δένει νονό και βαφτιστήρι για πάντα! Λοιπόν, ο νονός φέρνει παραδοσιακά το δώρο και τη λαμπάδα στο βαφτιστήρι πριν το Πάσχα, αλλά… δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να απαγορεύει και το αντίστροφο! Γιατί να μην κάνει και το βαφτιστήρι δώρο στον νονό ή και τη νονά, δίνοντας στο φετινό Πάσχα μια ακόμη πιο ιδιαίτερη ποιότητα; Πάμε να δούμε μερικές καλές ιδέες για να εκπλήξεις τον νονό και να κάνεις τη νονά να σε λατρέψει!

Ιδέες με ιδιαίτερα πασχαλινά δώρα για νονές και νονούς

pasxalina-dora-nona-01

Μπορεί αυτό να σου ακούγεται ωραίο αλλά να μη μπορείς να σκεφτείς τι δώρο θα κάνεις στην πολυαγαπημένη σου νονά ή τον λατρεμένο σου νονό. Εμείς κάτσαμε και ξεψαχνίσαμε τα ράφια και τους διαδρόμους του… Public.gr (εντάξει, ψηφιακά ράφια) και σου βρήκαμε τέλειες ιδέες για δώρα.

Ιδέα 1: Λαμπάδα για role reversal με τον νονό και τη νονά

Αυτή είναι και η υπέρτατη ανατροπή! Πάρε δώρο λαμπάδα με μπρελόκ αυτοκινήτου ή μπεγλέρι στον νονό, ή ροζ λαμπάδα με μάτι στη νονά και άφησέ τους άφωνους!

Ιδέα 2: Αξεσουάρ γυμναστικής για τον gym rat νονό ή την fitness buff νονά

Δεν θα μιλήσουμε για όργανα εκγύμνασης, αλλά για τεχνολογικά δώρα, και ειδικότερα wearables! Ο νονός σίγουρα θα εκτιμήσει δεόντως ένα Garmin Fenix 7, ενώ για τη νονά έχουμε ένα quelle élégant Huawei Watch GT3 για να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους!

Ιδέα 3: Δώρα για βιβλιοφάγους νονούς

pasxalina-dora-nona-02

Εδώ μπαίνει η προσωπική προτίμηση στην εξίσωση, αλλά τα best sellers είναι best sellers. Όπως για παράδειγμα το Διαιρεμένο Βασίλειο του Jonathan Coe ή ο Ανήφορος του Νίκου Καζαντζάκη, ή ακόμη και ο αειθαλής Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του Tolkien!

Ιδέα 4: LEGO γιατί… έτσι

Τα LEGO είναι παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών. Ειδικά ο νονός θα λατρέψει το LEGO Technic Bugatti, το οποίο θα το φτιάξει – και παρέα με το βαφτιστήρι – και μπορεί να το βάλει ακόμη και στο ράφι του γραφείου του!

Ιδέα 5: Δίσκους για μουσικόφιλους

Ο νονός μπορεί να είναι φαν των CD, η νονά να λατρεύει τους δίσκους βινυλίου, επομένως… δίσκοι! Σου έχουμε το «Industrial Silence» των Madrugada, αλλά και το «Endless Summer» της Miley Cyrus ως βασικές προτάσεις.

Ιδέα 6: Δώρα για νονούς φαν της μαγειρικής

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Γιατί θα κάνεις δώρο στον νονό ή τη νονά ένα σετ μεζούρες, μια φόρμα για muffins ή για κέικ, ή ένα wok για κινέζικο, αλλά μετά θα περιμένεις να σου φέρει ένα κέικ ή μερικά muffins για να σε γλυκάνει!

Ιδέα 7: All-time-classic καφές

pasxalina-dora-nona-03

Ο καφές μας φέρνει πιο κοντά! Εντάξει, το βαφτιστήρι μπορεί να μην πίνει καφέ (ακόμη), η νονά όμως, ή ο νονός, σίγουρα πίνει! Ένας μύλος καφέ για φρέσκο espresso ή ένα σετ ποτήρια espresso είναι ιδανικό δώρο για τον καφεμανή νονό!

Πασχαλινά δώρα για νονό και νονά που μπορείτε να χαρείτε παρέα!

Εκτός από τα δώρα που θα πάρει η νονά και ο νονός στο σπίτι τους, μπορείς να τους κάνεις και δώρα που θα χαίρεστε μαζί, για να έρχονται ακόμη πιο συχνά στο σπίτι! Για δες τι σκεφτήκαμε!

Δώρο 1: Επιτραπέζια για κόντρες στο σπίτι

Ξεκινάμε από το κλασικό Uno για γρήγορη σκέψη, συνεχίζουμε με το Pictionary για ζωγραφιές και γέλια, περνάμε στο Jenga για τους επιδέξιους νονούς και νονές, και κλείνουμε… στην έπαυλη του μυστηρίου με Cluedo!

Δώρο 2: Συναρμολογήστε ένα παζλ μαζί

pasxalina-dora-nona-04

Το παζλ μας φέρνει πιο κοντά! Διάλεξε ένα παζλ Minions και φτιάχ' το μαζί με τη νονά ή ένα Ταξίδι στους Πλανήτες για να το φτιάξεις με τον νονό, ή ένα παζλ Harry Potter 500 κομματιών για να το φτιάξεις και… με τους δύο!

Δώρο 3: Nerf για μάχες στον κήπο

Οι μάχες με Nerf μπορούν να πάρουν επικές διαστάσεις και σίγουρα ο νονός θα μπει στο κλίμα γρηγορότερα· μη νομίζεις, όμως, ότι η νονά θα κάτσει φρόνιμη! Βάλε στα χέρια τους ένα Nerf Fortnite ή ένα Nerf Elite και θα δεις!

Κάνε την έκπληξη φέτος με πασχαλινό δώρο στον νονό ή τη νονά από τα Public!

Σαφώς! Στο 2023 ζούμε, γιατί να βλέπουμε τους ρόλους τόσο παγιωμένους; Και ο νονός και η νονά είναι κατά βάθος παιδιά κι αυτοί, άσε που σίγουρα θα έχουν να δεχθούν πασχαλινό δώρο από τότε που ήταν κι αυτοί παιδιά! Κάνε την ανατροπή και δώσε χαρά στον άνθρωπο που σου φέρνει τη λαμπάδα κάθε χρόνο, αλλά και παίξε μαζί τους! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό! Στα Public έχουμε ειδική κατηγορία για πασχαλινά δώρα, επομένως ακόμη κι αν σκέφτηκες κάτι καλύτερο από τις ιδέες μας, σίγουρα θα βρεις το ιδανικό δώρο για να κάνεις τη νονά και τον νονό να χαμογελάσουν!